30/12-08

Allmänt  /  0  Kommentarer
 Anna & Everest

Everest & Goldini gör framsteg i sin träning varje dag. Everset skrittas, travas och galoppers självständigt nu okomplicerat. Han är riktigt positiv till träning och tycker det är kul att få ha ryttare på sig. Problemet som varit med honom är att han varit väldigt skygg, så det har tagit lång tid att vinna hans förtroende.

Goldini sköter sig också bra. William har suttit på honom i skritt än så länge. Han är en pigg och mycket vaken kille, som man hela tiden får vara vaksam på, då det kan komma ett bocksprång. =)

Nike har hoppat en tvådagarskurs i Mjölby Hästcentrums ridhus för Tord Westergren och William tycker hon känns pigg & fräsch.

Once Again har fått ta det lite lugnt nu ett tag och har haft hoppvila, men efter nyår är det dags att sätta igång honom igen och förberedelserna och finputsningen inför hoppkvalen ska börja.

Athos har skött sig jättefint nu ända sedan han behandlades i ryggen av Fredde Wigelius. Han är lugn och avspänd i ridningen och det ser riktigt lovande ut!

Hela teamet ser fram emot 2009!


William en av de 3 nominerade till "Årets Fälttävlansryttare"

Allmänt  /  0  Kommentarer
Den 31/1 2009 är det dags för Ridsportsgalan på Konstert & Kongress i Linköping igen.
Team Anna & William är stolta att kunna meddela att William har blivit nominerad som en av tre till " Årets Fälttävlansryttare".

Köp din biljett du med hos Östergötlands Ridsportförbund senast den 5/1 2009 på telefonnummer 011-54404 el. 011-54405 alt. distrikt@ostergotlandsrf.se och kom och se vem som blir tilldelad priset!

Nu kompletteras hemsidan även med en blogg!

Allmänt  /  1  Kommentarer
För att ni enklare ska kunna följa med oss i vårt arbete med hästarna och träningar och allt som hör till vår satsning, kompletteras nu hemsidan med en blogg.

I denna blogg kommer ni dagligen uppdateras om vad som händer, hästarnas utveckling mm.

Vi önskar er trevlig läsning!
Team Anna & William