27/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
God kväll!

Idag har det varit en heldag på Mjölby Hästcentrum. Lecaco ( ridskolans unghäst ) har hoppat och gick faktiskt riktigt bra! Senare kom William ner med Nike & Athos och hoppade med dem och de var också riktigt fina och Nike var väldigt avslappnad och gjorde fina språng. Sen fick Pigall hoppa också. På tårna eftersom han inte hopat på över en vecka.
Sedan fick Anna rida på Nina Fox härliga dressyrhäst Chaplin. Guud vilken häst. Bara satt och log i travökningarna =). Den känslan kommer jag leva länge på!

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com

26/9-09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej!

Äntligen börjar det bli vår, och tina upp ordentligt!
Vilodag för hästarna idag, imorgon blir det markarbetsträning i ridhuset för vissa, de andra ska gå dressyr hemma.
Verkar som vissa ponnyer är på gång att bli sålda, känns bra då vi har flera hästar som är på gång in i stallet.
Bland annat kommer det en 3åring nästa helg som ska utbildas inför 3årstestet i maj.
Intressenterna på Le grands kommer nästa helg igen och prövar honom, så kanske att han också blir såld snart. Skulle vara väldigt bra!www.team-annaowiliam.com25/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er!

Idag på förmiddagen har Le Grands ägare varit här och lasttränat honom, verkar som det börjar ge sig....
Han var i alla fall jättefin att rida idag! Hoppat i skogen och han var så himla fin. Han som haft så svårt att fatta vänster galopp tidigare, men nu klarar han till och med av det från skritt. Har börjat jobba honom nersuttet i galoppen nu och han är riktigt fin!!

Everest har ridit dressyr i paddocken och han gick också riktigt bra! Igår visade han upp sina mindre bra sidor när vi var ute och red tillsammans med William & Athos, nämnligen att han kan stå rätt up på bakbenen, när avståndet fram till Athos blev lite för långt. Men idag var han så mjuk och avslappnad och fin och jobbade på riktigt bra!

Once Again har gått ett dressyrjobb idag och gjorde det hyfsat bra. Kan inte förvänta sig mer av honom när han vilat dagen innan, då är han lite på tårna.

William har ridit Athos, Nike & Goldini idag och alla har jobbat på bra, så idag har det varit en riktigt bra hästdag =)


   Le grands blev klippt i förra veckan innan visningen, så här söt blev han då =)


Pusskalas i skogen
uppladdat med spån


(gamlingen) Oncie har fått sitt nya foder =) Detta ska göra honom extra mjuk och smidig tillsammans med Build Up
Fodret är från  & finns att köpa hosEverset innan ridtur


Han har börjat bli så fin i kroppen nu Le Grands!


Till salu

Allmänt  /  0  Kommentarer

Gotas Music Man

Hingst f. 16/4 2007

Welsh sek. B

e: Karlsfälts Bocelli RW 108

u: Trestena Miss Crab RWM 553 ( se ovan)

ue: Pegasus Buckey RWM 33

Trevlig individ, lugn & trygg.

Har pass & är chipmärkt

Pris: 10 000Kr


Risegårds Springtime

Sto f. 2006

Welsh sek. B

e: Karlsfälts Bocelli RW 108

u: Trestena Miss Crab RWM 553 ( se ovan)

ue: Pegasus Buckey RWM 33

Riden i skritt & trav utan problem. Longerad &  tömkörd.

Vänlig & alert, kan vara ngt skygg.

Mätt i år: 121,5cm

Pris: 15 000Kr


Gotas Darwin

Connemarahingt f. 21/5 2007

Mörkbrun

e: Hagens D´arcy RC 101

u: Winona the Wanted ( diplomsto)

ue: Öxenholm TouchWood RC 470

Mycket trevlig individ, lugn & trygg.

Chipmärkt. Pass är på gång.

Blir nog stor D-ponny.

Prisidé: 18 000KrSponsorer

Allmänt  /  0  Kommentarer


                       

21/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
God morgon!

Gud så skönt med lite sovmorgon och få vakna när det är ljust ute! William släppte ut hästarna i morse innan han åkte till boxholm & nu sitter jag här och njuter av en god frukost innan jag ska bege mig till MHC och ha 4 hopplektioner.
I eftermiddag sen kommer Patrik Josefsson, ägare till Goldini & Le Grands, för att titta på grabbarna när de rids. Bara hoppas att de vill visa upp sig från sin bästa sida, för de har ju några att välja mellan =).
Ev. kommer det en lasttränare till Le Grands denna helg, annars nästa.

Fått kontakt via vår hemsida med hon som hade Oncie innan  mig, Väntar nu på att hon ska maila över mig bilder & information som hon har, är så nyfiken!!

Nehej, dags att börja röra på sig!

Ha det bra & rid väl!

Hälsningar Anna

www.team-annaowilliam.comvill ha sommar!!!

18/2

Allmänt  /  0  Kommentarer
Puuh vilken dag!

började jobba på ridskolan kl 07.30. Vid 10.00 fick jag lämna jobbet en snabbis ör att åka och hämta transporten som vrit inne på lagning ( då jag backade sönder lampan =) sen tillbaka och jobba till kl 12.00  Därefter lasta in Pigall i transporten, åka förbi stallen hemma och lunchfodra och knoppa Le Grands ( som skulle visas på kvällen) medan PIgall stod och levde rövare i transporten.
Sen släppa ut Le Grands i hagen igen, köra till Tollstad & hoppa clearround med Pigall. Gjorde 2 jättefina rundor i 90cm + 1m med två- och trekombination och massa titthinder. Så nu är han iaf kvalad för fälttävlan och jag får igenom det ;)
Sen åka tillbaka med Pigall till ridskolan och lämna honom där lite snabbt, för att skynda hem, ta in Le Grands ( som rullat sönder alla knoppar, så det var bara att börja om) och göra honom redon för att lastas och åka ner till ridskolan och visas. Le Grands ägare anlände, men hästj*keln ville inte bli lastad. I 2h stod vi och försökte, men nix. Jag kan lova att vi var iskalla.  Och så när vi stod där som bäst, så fick Everest & Goldini för sig att gå igenom staketet och trasak iväg.  . kaos!
Så vi fick ringa till de som skulle kolla på dem, så fick de komma ut till stallet och kolla när jag red honom på banan istället. Han skötte sig som en ängel och hon som kollade på honom verkade väldigt rätt för honom, så jag hoppas att de köper honom....
Sen var jag så kall & trött att jag tog in de hästar som var kvar ute och nattade dem, och nu har jag tagit kväll!

Hälsningar Anna

www.team-annaowilliam.com


15/1 -09

Allmänt  /  2  Kommentarer
Hej på er!

Tävlingsdag idag. Vi gick upp klockan fem och begav oss till stallet, och mycket snart visade det sig att anna vaknat magsjuk. . . mådde inget vidare, så William fick själv fixa stallbestyren tills Anette Möller kom kl 07.00 med Chocolate & plockade upp Athos. Så begav vi oss. Anna sov & spydde om vartannat på vägen, och när vi väl var framme på tävlingsplatsen var det först tal omk att vi skulle ändra ryttare på Once Again till William istället, då Anna var väldigt svag, Men efter ett tags vila, tog hon sig i kragen och bestämde sig Anna för att rida ändå.

Det gick väl egentligen inget vidare idag med ngn av hästarna, alla hade ett par pet. Men men, vi genomförde tävlingen, och Chocolate debuterade 1.10 och det var ju bra!

Här kommer istället lite bilder från dagen:

Hästarna redo i stallet


07.00 - redo för avgång


Anette Möller kom & hämtade Athos


Väl framme. William, Anette, Athos & Chocolate


hoppbanan

 
Athos


Mamma kicki kom & var hästskötareHungriga ryttare =)12/2 -09

Allmänt  /  2  Kommentarer

Halloj!

Intresset för vissa av saluhästarna har kommit igång ordentligt, vilket är jätteskojj, då set annars är en väldigt svår tid att försöka sälja hästar i.

På förmiddagen jobbade anna & tog sig an sina små projekt som hin har på ridskolan, unghästarna Lecaco & Klassika, som hon nu ska rida dagligen i utbildningssyfte.

                                
                                                Lecaco                                                           Klassika

Alla hästar hemma har ridits ute i det härliga vädret idag. Och enligt rapport från William så var Goldinin extra fin idag!
Le Grands har fått ridits på hackamore idag, vilket han verkade uppskatta väldigt mycket, då han varit lite strulig att tränsas.

I går tog Anna sig tid & klippte Once Again igen. Man drar sig lite för att göra det, då Oncie inte direkt är så samarbetsvillig. Men efter två timmar, var nästan hela Oncie klippt, det är på halsen närmast huvudet som återstår, men då måsta vi hjälpas åt & en får bremsa honom, galenpannan.


Nästan helt klippt =)

Gissa vad Oncie & Anna såg i går när de var ute och red - en varg!!

 

Till salu!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Trevlig 4-åring!

Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2005  
Namn: Le Grands  
e: Legato - Gvidions. Imp. Lettland som 1.5åring. Fux, ca 170cm i mkh. Supertrevlig & okomplicerad, utvecklas varje dag. Inhoppning påbörjad & han gör det jättebra! Trevliga gångarter. Orädd. Perfekt allroundhäst till dig som vill kunna göra det mesta. Både hopp, dressyr & fälttävlan.
 
För mer info & bilder besök: vår hemsida eller annaowilliam.blogg.se Nås lättast via mail - anna_freskgard@hotmail.com eller på mobil 0735-378807 mellan 12.00 & 17.00
 
Pris  60 000 kr


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snäll ponny för avel/promenadridning

Typ: B  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1999  
Welshmountainsto f. 1999 e. Molstabergs Sandstorm RWM 31, u Trestena Spring Shrimp RWM 472 ue Pegasus Buckey RWM 33 Klass 1 på 3-årstest. Utställd med 39 p. Har fått två föl. Mycket vänlig, okomplicerad ponny som är lämplig till dig som söker promenadponny/avelssto. Barnvänlig & jättesnäll i all hantering. Snäll att rida om man inte ställer för höga krav på henne, inte så mycket utbildad. Men tävlat några clearrounder med fina resultat. Har pass & är chipmärkt.
 
annaowilliam.blogg.se
 
Pris  15 000 kr


www.team-annaowilliam.com


Till salu!

Allmänt  /  2  Kommentarer

Le Grands 

valack f. 2005

imp. Lettland

Äg: Familjen Boström

60 000kr


Geraldine

Stofamilj 13

f. 1989

e: Chapman - Uniette (13) - Unikum

Sund & frisk häst, haft många föl, senast i år.

AB-premierad

Vunnit DM i fälttävlan mm.

Mycket trevlig häst som är lämplig till dig som söker promenad och/eller avelssto.

Pris: 10 000Kr


Gotas My Wish Eve

f. 29/6 -08

Fuxsto e: First Wish 1103 u: Geraldine ( se bilden ovan)

snygg trevlig häst som tyvärr opererats i vänster framknä pga infektion. Ingenting som syns idag och inget som är medfött.

Vet dock ej hur detta kommer påverka henne som ridhäst i framtiden. Därav priset.

Pris: 20 000Kr


Megan

Sv. halvblodssto f. 2005

e: Blue Horse Hertug

u: Malope

ue: Sack

Otroligt snäll & social häst.

Visad på 3års test med bla 9a på skritten. 1poäng från diplom, men var vid tillfället ngt överbygd samt ngt tåtrång.

Riden i form i alla gångarter & visar stor kapacitet. Dock ej så mycet riden sedan 3årstestet pga av tidsbrist hos ägarna.

Ett ämne för framtiden till dig som har tiden för detta fina sto!

Prisidé: 75 000Kr


Gotas Midsummer Morning

Connemarahingst f 20/6 -08

e: Carnaby Patrick Hooligan RC 79

u: Cantina RC 948

ue: Rolls Royce RC 49

Mycket trevlig individ. Svart med stor bläs

Pappa flerfaldigt BIS-vinnare ( Den ponnyhingst av alla raser som vunnit flest BIS-titlar)

Modern har tävlat nationell dressyr och moderns helsyster har tävlat EM i dressyr.

Är avvand från mamman.

Chipmärkt. Pass är på gång.

Blir nog stor D-ponny. Ett ämne!

Pris: 15 000Krwww.team-annaowilliam.com


9/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Halloj!

Hoppningen i Tollstad igår gick kanon! Once Again gjorde två jättefina felfria rundor i 120. Kändes jättefin, efter 4månaders hoppvila =). Athos skötte sig också jättebra, men fick ett pet i både 1m & 1,10.

Så nu har vi efteranmält oss till Eken i helgen nu som kommer. Chocolate ska hoppa 1m + 1,10. Athos på samma höjder & Nike & Once Again i 1,10 + 1,20m.

Idag har Nike blivit skodd & cantrad i den sköna, mjuka, nya snön. =)

Goldini har varit ute och busat med farbror Oncie på fältet & undersökt sina galoppförmågor.

Once Again har gjort årets första snabbjobb i galopp på fältet och det finns nog lite kondition kvar trots allt

Athos har tränats ren dressyr, öppnorna sitter lika bra som slutorna =)

Le Grands har cantrat i skogen på egen hand.

Everest har arbetat på banan och tränat på galoppfattningar.

Pigall har ridit dressyr i ridhuset i dag & var helt fantastisk!!!!

Chocolate ( även kallad kladden) har hopptränat idag hos Tord med begynnande brunst, annars mycket bra inför helgen.

Nu på kvällen har William hållt träning.

Tack för idag, slut för idag!

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com


7/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er!

William har varit i Motala nu på eftermiddagen och haft lektion, medan anna varit och ridit Pigall. Han var superfin och hoppade 120.

I morgon är det förhoppningsvis färdigkvalat för Once Again , alla fall upp till CNC ** klass,  & för Athos till lättklass. Vi ska åka till tollstad och kvala.

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.blogg.se

5/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er!

Idag på fömiddagen hade vi möte med Inger Axelsson & Josefine Linder. Sedan efter lunch så kom William ner till ridhuset, så hoppade vi Athos & Pigall tillsammans. Det var första gången jag hoppade Pigall och han var jätteduktig!! Han är så himla fin. . . . Athos hoppade också riktigt trevligt!

Övriga hästar har fått vilodag idag.

Snö igen - ska man skratta eller gråta?!. .

Ha det bra & rid väl!

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com

Tillskott till din häst

Allmänt  /  0  Kommentarer

Max E Glo

E-vitaminberikat stabiliserat riskli i granulat eller pelletsform

ETT FODERTILLSKOTT MED MÅNGA UNIKA EGENSKAPET FÖR DIN HÄSTS HÄLSA OCH PRESTATION

* En ren naturprodukt
* Rik på naturligt, lättsmält vegetabiliskt fett
* Lågt stärkelseinnehåll - rikt på växttråd
* Hög smältbarhet
* Ett års hållbarhet och inga konserveringsmedel

Fakta kring riskli;

Riskli är den mest näringsrika delen av riskornet. NutraCea har utvecklat en unik patenterad process som gör det möjligt att stabilisera riskli utan att förlora några värdefulla näringsämnen. Max E Glo är helt naturligt och tillverkat enligt livsmedelskrav.

Extremt högt innehåll av fett: Kring 20% naturlig risolja finns i riskliet. Fettet finns i en mycket lättsmält form och genom denna näringskälla tillförs hästen lättsmält energi (kalorier) men i långsam form.

Lågt Glykemiskt Index: Den långsamma energiformen påverkar positivt hälsan, prestationen och temperamentet. Forskning visar att stärkelsefattiga energikällor kombinerat med en i övrigt balanserad foderstat bidrar till minskad risk att utveckla skelletförändringar som DOD, fång, kolik och kan även hjälpa till att förebygga magsår och andra tarmrelaterade problem.

Hög smältbarhet: Riskli innehåller en stor mängd växttrådsbaserad energi vilket gör att Max E Glo kan ges till hästar utan att de blir allt för exalterad som vid en foderstat som innehåller en tor mängd stärkelse. Växttråden är även mycket viktig i dieten för att matsmältningen skall fungera optimalt.

Antioxidanter & vitaminer : Max E Glo innehåller naturligt över 100 olika antioxidanter, bla E-vitamin som är en betydelsefull antioxidant för tex immunförsvar och sund muskelutveckling. E-vitamin är dessutom fundamental för avelsdjuren. B-vitaminerna är viktiga för ba ämnesomsättningen och bygger samt underhåller cellstrukturen som är livsnödvändiga för att muskler och nerver skall fungera.

Kostnadseffektivt: Du ger Max E Glo som ett tillskott och normal giva ligger kring 2 - 6 dl om dagen. I extrema fall kan man behöva ge upp till 12dl om dagen. En säck på 18,12kg räcker kring 18 - 75 dagar. Lång hållbarhet - ett helt år.

Andra fördelar: Påverkar positivt hovtillväxt och hållbarheten på hovarna. Utmärkt hjälp vid hudproblem. Kan tidigarelägga och hjälpa till vid pälsfällning och ger en vacker, blank hårrem.

Max E Glo's värdefulla näringsinnehåll ger din häst en mängd värdefull micronäring som sörjer för en förbättrad ämnesomsättning och bättre prestationsförmåga.

Max E Glo kan användas tillsammans med kompletta färdigfoder eller traditionellt foder eftersom det är ett optimalt tillskott. Lätt att fodra med, undvik kladdet med olja i foderstaten.

Analysgaranti

Energi

18MJ/kgVitamin B1 28mg/kg

Smb.rp

103g/kgVitamin B2 3mg/kg
Råfett20%Vitamin B3 469mg/kg
Råprotein13%Vitamin B5 42mg/kg
Aska9%Vitamin B6 32mg/kg
Växttråd8,5%Vitamin B12 0,005mg/kg
Fria fettsyror4%Biotin0,14mg/kg
Kalcium1,5%Betakaroten1,29mg/kg
Fosfor1,5%Vitamin D 1102IE/kg
Magnesium0,5%Vitamin E 405mg/kg
Kalium1,4%Vitamin C 5mg/kg
Aminosyror Järn77mg/kg
Lysin0,85%Zink55mg/kg
Methonin0,15%Koppar2,7mg/kg
Tryptophan0,08%Gamma Oryzanol 2,45mg/kg
Valin0,55%  

Råvaruinnehåll

Stabiliserat riskli 93,99%
Kalciumkarbonat 6%
Vitamin E 0,01%

Rekommenderad utfodringsmängd:
Börja med en liten mängd och öka sakta upp till rekommenderad mängd. Ges dagligen
som tillskott till vanligt kraftfoder.

Föl
1dl/100kg kroppsvikt (80g)
Ettåringar & ponnier
1 dl/100kg kroppsvikt (80)
Baserat på 500kg kroppsvikt:
Unghästar
ej i träning 4dl (320g)
i träning 6dl (480g)
Vuxen häst
ej i träning 3dl (240g)
i träning 6dl (480g)
hård träning 7-12dl (560 - 960g)
Fölston
Dräktig3-4dl (240 - 320g)
Digivande4-5dl (320 - 400g)

Fodertillsats
Kalciumkarbonat 60g/kg
Vitamin E 550IE/kg

Kalcium/Fosfor kvot 1:1Finns att köpa hos:


4/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Halloj!

Eftermiddagen har bestått av mycket ridning, och kvällen av mycket lektioner.

Unghästarna har varit ute på fältet och galopptränat, vilket de tyckte var jättsekönt att få sträcka ut ordentligt!
Sedan började våra lektioner på varsit håll vid 4. Annas lektiner var klara vid kl 19.00. Därefter blev det ridning av Pigall.

Han kändes riktigt trevlig emellanåt, ibland går han lite med handbromsen i, och så klart måste han då och då kasta sig för ridskolehästarna som kommer i galopp på andra halvan ;).
Williams lektioner borde sluta precis nu, kl 21.00. Nu återstår bara att planera fredagen och lördagens teorilektioner.

I morgon har vi möte kl 10.00 med MRK. De har lite planer inför framtiden, så vi får se vad mötet leder till?!

Ha det så bra & rid väl!

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com

4/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er!

Anna har jobbat nu på förmiddagen fram till 12.00. Efter det kom William ner till ridkolan med Once Again & Athos, så red vi i ridhuset. Skönt att kunna rida lite mer ordentligt, vilket är svårt hemma nu när det är så hårt. Athos fick ett ordentligt dressyrpass medan Oncie fick kantra runt för att träna upp kontiditonen samt hoppa lite över sockerbitar, för att träna inramningen inför smalhindren i vår på terrängbanan. Hästarna gick jättebra!

Nu är vi hemma för lunch innan sysslorna fortsätter. ..

Hälsningar Anna & William


Riskoleponnyn Chilli fick longeras lite på förmiddagen innan lektionerna drar igång, då hon varit lite piggelin på lektionerna =)


Athos får också longeras innan William hoppar upp ( dålig bild)

3/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er!

Nu har Nike & Fistel varit hos veterinären & vaccinerats. .
 


...mindre populärt, men med mutor går allt =)

Sponsorer

Allmänt  /  0  KommentarerAllmänt  /  0  Kommentarer
Det är så himla roligt att det går så bra! Hästarna står i kö på inridning. . . . .=)2/2 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej!

Idag har det varit jobb för oss båda, nästan hela dagen. William har varit på Arbis & Anna har jobbat på ridskolan fram till 14.30. Efter det bar det iväg till stallet för att rida.

Le Grands har gjort ny ID beskrivning idag på förmiddagen, till hans nya pass. Har inte hunnit kolla med Helena hur det gick. . . .

Nu är William i Egebylund och håller träning och efter det skulle han rida Anette Möllers häst chocolate ett tag.

I morgon & övermorgon ska vi föröka ta oss i kragen och börja klippa långhåringarna ( Le Grands, Everest & Goldini)

Ha det bra & rid väl!

Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com


William -Årets Fälttävlansryttare!!!

Allmänt  /  5  Kommentarer
Hej allihopa!

Igår var det äntligen dags för Ridsportsgalan!
Vi anlände till galan på Konsert & Kongress 18.45 tillsammans med vår vän Thilo. Välkomstdrink & mingel tills det var dags att inte sina platser. Detta år vid nomineringsbordet.

Blandad underhållning på scen och jättegod mat, innan det var dags för samtliga priser att delas ut till:

- Årets ridsportledare
- Årets tävlingsarrangör
- Årets ponnyryttare Hoppning
- Årets ponnyryttare Dessyr
- Årets ponnyryttre Fälttävlan
- Bästa ungdomsprestation
- Årets dressyrryttare
- Årets hoppryttare
- Årets fälttävlansryttare
- Bästa östgötauppfödda tävlingshäst
- Bästa östggötauppfödda avelssto
- Bästa uppfödare

William var bra nervös när de kommit fram till Årets Fälttävlansryttare. De nominerade var. . . .Theodor Wahrén, Tord Westergren & William Nilson Fryer. . . . . . . . . .. .

GRATTIS!!!  Du är så himla värd det!!!!!!

Upp på scenen & ta emot pris & hålla tacktal!!! Efteråt när alla vinnare var utsedda var det dags att dra sig ner till Atmosfär, där det var dans och firande! Det blev en lång men fantastiskt rolig kväll, som sent kommer att glömmas!!!!!
Är så stolt över dig William!!!!


Bilder från kvällen:


Ankomsten till galan


Anna & Thilo

Thilo kröp ihop lite för Williams skull =)
Underhållning på scenen

Den nominerade =)


Maten


William uppe på scenen för att ta emot sitt pris!


Tacktal!


William fick även ta emot Katrin Norlings pris för hennes fina prestation under OS i Hong Kong, då Katrin själv ej kunde närvara


Helena Lundbäck & William Nilson Fryer
Årets Hoppryttare & Årets Fälttävlansryttare


William med sitt pris


Skål till alla hästägare, sponsorer, kunder & andra samarbetspartners som hjälper oss att kunna hålla på med det vi gör & låta oss förverkliga vår dröm!!
Detta är bara början!
Kunde inte motstå att ta med denna bild från morgonens frukost =)Hälsningar Anna & William

www.team-annaowilliam.com