skyltar

Allmänt  /  1  Kommentarer
sponsor-skyltarna har kommit upp:

I går var vi på bröllop, då Ingrid & Christian gifte sig.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Grekland. . . . . .

//Anna & William
www.team-annaowilliam.combilder

Allmänt  /  2  Kommentarer
här kommer lite bilder:

me like this horse

//Anna
www.team-annaowilliam.com
9/6 -09

Allmänt  /  0  Kommentarer
Halloj!

Anna har börjat rida igen. Men håller sig till de lite mer ridna hästarna. Så idag var andra gången jag red Troonarvingen och allt känns så rätt! Klättrade tillsammans med William & Athos i grustaget. Han var lite rädd att gå nerför först ( är ju inte vana vid nerförsbackar galoppörerna) Men sen tyckte han att det var jätteskojj!
Bilder från detta kommer, så fort vi hunnit lägga över dem från Mimmis kamera.

Sen så red anna Once Again ute på terrängfältet och han kändes väldigt fin. Härligt att sitta på en sån rutinerad häst efter att man ridit så mycket inridningshästar!
William Red Nike samtidigt och tränade på seriebyten. Fick till det riktigt fint i med byten i var tredje.

Sen så har William skött resten. Och MImmi har idag ridit Zahara för första gången. Tillsammans med William & Tandoori. Och Zahara var så schysst att hon lät Mimmi pröva på en flygtur. Ponnyskrutt! =) Ingen skada som tur var. Bortsett från det var hon jättefin!Trevlig kväll!
//Anna & William
www.team-annaowilliam.com


Fistel sover över

Allmänt  /  1  Kommentarer
I natt sover Fistel över hos sin kompis Zacke, som är Mimmis hund. Det är där Fistel ska bo när vi är i Grekland, så han är där och hälsar på. Är jättetomt här hemma utan honom, men rapporterna från Mimmi, säger att han trivs kanon!
Skönt att höra. Hoppas han uppför sig nu oxå!...

helgen

Allmänt  /  3  Kommentarer
Helgen har varit lugn och skön. Inga tävlingar.
I lördags började vi med att åka till familjen Wihlmark i Motala då William skulle ha träning för Hilda & Hugo.
Måste passa på att säga Grattis till Hugo som vann i Valla i går söndags & grattis till Hilda som varit på casting på ryttarstadion till ett hästprogram som ska börja sändas på TV.

Sen har helgen ägnats åt ridning, för Williams del. Anna fick ju spricka i revbenen förra v. då hon blev klämd i dörröppningen av en unghäst på ridskolan. Så William har själv hållt igång unghästarna.

Zahara vilade i lördags, då hon snällt visade upp sig för matte i fredags, som även provred henne. Gracie & Paloma fick gå ett varsit pass på ribanan. Tandoori, har för första gången hoppat under ryttare. La liga gick även han på banan i lördags, men strulade lite, så William kände att det var dags för honom att komma ut i skogen och galoppera.
Athos & Nike jobbades ute i skogen också.


I går söndags, var det stora klätterdagen för alla hästar. Vi började med Zahara som red ut själv för första gången och som tyckte det var jättespännande att gå bort till grustaget och klättra några gånger upp och ner. ( lika kul tyckte hon inte det var när hon ena gången var på väg ner, och fistel kom rusande bakifrån och förbi, då sköt ponni nerför backen snabbare än blixten)

Gracie, Paloma & Tandoori fick sig också varsit klättringspass. Uppskattat av alla. Och La Liga fick, med Felixen i täten, ta sin första runda i skogen. Vilket var superkul tuckte han och William var riktigt nöjd med honom.

Anna jobbar med Troonarvingen från marken och han gör stora framsteg hela tiden. Är som en helt annan häst här hemma. Underbart!

Lite bilder:


Fistel passade på att ta igen sig hos Wihlmarks


La liga tar sig friheter på banan
//Anna & William
www.team-annaowilliam.com


Troonarvingen!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Imorse kl 03.30 började vi rulla hemifrån för att åka ner till skåne för att hämta Annas nya häst. Och när vi var vid Örkelljunga var det dags igen. . . .missljud i bilen. Rullade in på en mack som hänvisade oss vidare till en verkstad i närheten. . . .visade sig vara kullagret på ena bakdäcket. Och verkstaden hade fullt hela dagen. men efter mycket trugande från Williams sida, fick han dem att beställa ett nytt kullager som skulle komma vid lunchtid, och dessutom få chefen att åka hem och hämta frugans bil, så vi kunde fortsätta ner till dalby för att hämta hästen. =)

Så vi åkte ner lastade och åkte tillbaka för att sedan byta bil på transporten och fortsätta i racerfart hem ( 5 000kr fattigare), då william egentligen skulle börja ha lektioner kl 4 i boxholm och kl var nu halv två. Insåg ju att detta inte skulle hålla, så William fick ringa och fixa in vikarie till de första lektionerna, så skulle han börja vid tio över 6 i stället.

Vi hade ju tänkt hälsa på Cavatina på vägen också, men det gick inte att klämma in det idag.....jäkla bilskrälle, så jag får åka ner ngn annan dag till henne.

Det var prick kl 18.10 som vi rullade in på Boxholms ridskolas parkering, där Anna sedan fortsatte färden hem till stallet.

Men nu är han hemma i alla fall och jag hoppas att det ska gå bra!!!:


Troonarvingen xx
Engelskt fullblod f. 2001
e: Troon xx - Scandal Beauty xx
bilskrället!

//Anna & William
www.team-annaowilliam.com
 

träning

Allmänt  /  0  Kommentarer
och här kommer lite mer bilder från att vi hoppar terräng hemma på fältet.


//Anna & William
www.team-annaowilliam.com


bilder

Allmänt  /  0  Kommentarer
Här kommer lite bilder från helgens tävling:

<3 Världens bästa häst!!!

Sponsorer

Allmänt  /  0  KommentarerLa Liga

Allmänt  /  1  Kommentarer
Ny häst i stallet! La Liga som är här fram till Grekland för inridning!La Liga
2006
e: Camiell Flamingo Z - Artist
äg: Nina H Andersson

Han har idag blivit riden i paddocken i skritt och trav. Skött sig fint, mycket att titta på =)

//Anna & William
www.team-annaowilliam.comHugo igen!!!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hugo har varit på meeting i Heby med både Spunk och Tovdals matcho. Hugo och Matcho vann två 70 cm klasser och blev totalt tvåa bland alla helgens b-ponny totalt!

Grattis!

Hugo & Matcho

 
Hugo & Spunk

 
Storasyster Hilda var med som hästskötare till brorsan

//Anna & William
www.team-annaowilliam.com

1/6 -09

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hej i sommarvärmen!

Arbetet med hästarna går jättebra. Gracie, Paloma & Zahara kan nu ridas själva både på banan och i skogen i skritt, trav & galopp. De är jätteduktiga och gör framsteg varje deg. I morgon ska Gracie få åka ner till Mjölby och bli löshoppad.

I lördags tävlade Anna & Once Again i Ekenäs. Det var en bra tävling, fick en fin känsla. Okej dressyr, felfri banhoppning och felfri terräng. En åttonde plats.


Anna & Gracie


Anna & Zahara i full galopp tillsammans med Mimmi & Felixen

//Anna & William
www.team-annaowilliam.com

Aguility

Allmänt  /  0  Kommentarer
Fistel prövar på  Aguility nere på ribbersborg, vilket han tyckte var jätteskojj!!!
...men kaninerna på kaninhoppningen var betydligt mer roliga!!

Qurre

Allmänt  /  1  Kommentarer
Nu har Quierboy varit sin tid hos oss! I söndags såkte han tillbaka till sin ägare.//Anna & William