30/10

Allmänt  /  0  Kommentarer

Hej!

Nu på förmiddagen har det varit visning på Melvin och nu är det dags att visa upp Abbe för sina ägare som är här, då han ska åka hem igen idag. Så nu får han visa vad han kan. Sen är det också dags för Doris att åka tillbaka hem idag igen. Men det blir inte tomt, för i morse kom det en ny häst:

Con Corde

valack f. 2004

e:Casa Grande - Zeppelin - Cortez

äg: Ann-Christine Nilsson

en stor herre på 176 cm som ska vara här i 3månader på vidareutbildning.
Ska försöka hinna fota lite under eftermiddagen, så bilder kommer förhoppningsvis till kvällen.

//Anna & William
www.team-annaowilliam.com

                                                              


Årets Julklapp!

Allmänt  /  1  KommentarerKöp ett presentkort på lektion/utbildning av ryttare eller häst hos Eventing Team Anna & William och ge bort till någon hästgalen vän/släkting/familjemedlem i julklapp.
Eller varför inte till dig själv?! Låt oss hjälpa dig att nå dina uppsatta mål 2010!

Beställ genom att skicka ett mail till anna_freskgard@hotmail.com

God Jul!


önskar Anna & William


Veckan som varit

Allmänt  /  0  Kommentarer

Hej!

Förra veckan började med Instruktörskurs för Elisabeth Lundholm på Mjölby Ridklubb på måndagen. Anna var med och red Hazel i ena unghästgruppen och det gick bra. Jobbade med att få henne lite mer väntande på steget i traven, då hon gärna vill ha lite bråttom.
Sedan har det rullat på med ridning under veckan. Jennifer Boström har haft praktik hos oss i 2veckor och varit jätteduktig! Tack Jennifer för all hjälp.
I onsdags tränade Anna dressyr för Monika Bergström på Berlina.
I lördags var det dressyrträning igen: Denna gång för Ingamay Bylund på Assedun. Anna red Hazel och William Athos. Lite samma jobb med Hazel som för Elisabeth och stundtals gav hon mig en riktigt bra känsla av hur hennes trav kan kännas, när hon har stärkt sig lite mer och orkar. Jättefin var hon! Athos fick också kämpa och var han också väldigt duktig.
Terrängbanan ahr det hunnits med också en gång till sen förra inlägget. Denna gången fick Hazel flyta runt hela debutantbanan, och hon var klockren!

Denna vacka har börjat lite lugnt. Hazel har haft två vilodagar, de andra rids. Vi har haft hjälp av Linnea Karlström & Andrea Blixt från i lördags tills idag och de har jobbat jättebra. Tack för hjälpen tjejer!

Det har idag varit visning av Melvin, Armani och Doris. Kanske att någon av de blir sålda?!....

//Anna & William


Hazels terrängdebut!

Allmänt  /  0  Kommentarer
I helgen gjorde Hazel debut på Mantorps terrängbana och hon var klockren! Med Athos i täten hoppade hon alla olika hindertyper: Stockar, oxrar, gravar, nerhopp, lådor, vatten mm. Hon tyckte det var jätteskojj, och en hel del bocksprång blev det =)
Känns bra att allt gick så fint! Hon är en liten pärla denna häst!

Kanske blir hon lika bra i terrängen som Oncie?!://Anna & Hazel


Till salu!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Melvin är nu till salu:

Din blivande kompis?

Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2001  
Holsteiner valack F.01 Chamonix- Parodie. Social och snäll häst som lämpar sig för Fälttävlan eller lättare dressyr/ Hoppning. Okomplicerad i all hantering, skoning, lastning,etc mycket trevlig häst som även har utstrålning och bra exteriör.
 
Lb dressyr, lc hoppning, utbildad på fasta hinder, bankar, gravar mm Helt orädd för vatten hinder. Rör sig trevligt i alla tre gångarterna! Ren i benen. Ring för mer info till William 0702-699302
 
Pris  75 000 kr

8/10-09

Allmänt  /  1  Kommentarer
Halloj!

I helgen var vi i Mjölby och tränade för Ann Catrin "Ankan" Carlsson. William på Athos & Anna på Armani. Det gick jättebra och båda hästarna hoppade jättefint! Ankan tyckte att Armani hoppade alldeles för bra för att bli fälttävlanshäst, så hoppryttare, här har ni en bra hopphäst =)

Armani


Armanis pappa Askari

Askari


I går kom Hazel tillbaka till stallet! Denna gång som Annas tävlingshäst! Så i vår kommer ni få se oss tillsammans på fälttävlansbanorna. Siktet är inställt på Breders Trophy 2010.


Anna & Hazel i somras när hon var här på fortsatt inridning
Ägare & uppfödare: Annelie Almérus


Vi håller nu tummarna för Hilda Wihlmark & Candis som är och tävlar Mountain Horse SM i Ljungby

//Anna & William

www.team-annaowilliam.com