Pricken över I

 /  1  Kommentarer


Fina bilder

Tävlingar  /  0  Kommentarer
Idag när jag gick in på mailen såg jg til min glädje att vi fått ett gäng fina bilder från dressyrtävlingarna i Boxholm, fotade utav Caroline Lyngstad. Tack så mycket!
 

-"a lifetime is to short, to learn how to ride, so we work on it"

Allmänt  /  1  Kommentarer
Citat; Liane Wachtmeister , Måndag, ny vecka , ny inspiration. På förmiddagen trimmade vi hemma sedan begav vi oss iväg till Liane Wachtmeister med denna gång La Liga & Box Qutie. Där vi insöp inspiration till tusen, jag, William fick även den stora äran att se Liane träna La Liga, vilket var super super givande. Det syndes att hon hade sån enorm ridskicklighet och att se detta var mer overkligt än sant. Fantastiskt. länkar en intervju med Mrs Wachtmester från knytkalasets webbsida: http://knytkalaset.com/schools/name-lastname/ Trevlig kväll .

fredagens dressyrträning

Allmänt  /  0  Kommentarer
Dressyrträningen i fredags för Liane gick bra och var väldigt givande. Mycket bra konstruktiv kritik, hon var duktig på att förmedla en känsla och gav oss många uppvisningstips ( som vi inte delar med oss av här ;)
Båda hästarna fick mycket beröm, men de är ju totalt olika gångartsmässigt. Qutie som har en väldigt bra skritt och galopp men svagare trav, fick jobba mycket halvhalter, halvhalter, halvhalter för att jobba på hennes kadens i traven. Medan La Liga som har en trav många dressyrryttare drömmer om men är svagare i sin skritt och galopp ( som ofta hänger ihop) fick jobba med de bitarna, och på slutet av träningen skrittade han riktigt bra!
Om vi får ihop det tidsmässigt så ska vi iväg imorgon igen för en till träning inför nästa helgs internationella debuter för hästarna!!
 
 
 

Dressyrträning för Liane

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi har Mikaela på plats här sedan igår och hela helgen, vilket är toppen! Så hon och William har gjort klart stallet nu på morgonen och vi börjar förbered oss för att åka till Liane Wachtmeister för att träna dressyr. Ingen av oss har ridit för henne innan, så vi är väldigt förväntansfulla! La Liga, Fly Away & Qutie får åka med idag!
 
 

En tur med Mazzeratin

Allmänt  /  0  Kommentarer
Björn Rosell var här idag och tog en tur med sin Mazzerati i sällskap av William & Dubidu:
 

Dressyrbilder på Mazzerati

Tävlingar  /  0  Kommentarer

Dags för Våryra!

Samarbetspartners  /  0  Kommentarer

Dressyrbilder på Baturin

Allmänt  /  1  Kommentarer

 

Dressyrbilder på Box Qutie

Tävlingar  /  0  Kommentarer

Dressyrbilder på La Liga

Allmänt  /  1  Kommentarer

Hästvisning

 /  0  Kommentarer

Har idag löshoppat 10 hästar och ridit 8. Nu är det dags att visa lilla Mindus för hans ägare.


Söndagens hopptävling

Tävlingar  /  0  Kommentarer
På söndagmorgonen åkte vi vidare till Eksjö för att hoppa. Box Qutie gick 1,20 & 1,30. Hade ingen bra känsla denna helg och banan kändes lite för teknisk med tanke på dagsformen, så resultaten blev inte strålande. 
William hoppade Mazzerati i 1,20 ackumulatorhoppning och Masken hoppade strålande, men tyvärr föll sista hindret, jokerhindret. Samma sak med La Liga som hoppade super fram till jokerhindret där det blev en miss i kommunikationen mellan häst och ryttare gällande avståndet, så sista hindret föll. 
La Liga hoppade även 1,30 och det såg bra ut men tyvärr föll en del bommar. Så nu tar vi nya tag, laddar om inför nästa helg, då det blir internationell fälttävansstart för hästarna.
 
 

 

Helgens dressyrtävling

Tävlingar  /  7  Kommentarer
Det blev ingen bloggning under helgen, då blogg appen i telefonen inte har funkat och vi inte haft tillgång till någon dator. Så det kommer dyka upp lite inlägg nu i efterhand här gällande helgens tävlingar, som man kan sammanfatta med väldigt blandade resultat...
 
I fredags kväll kom vi fram till Boxholm, där Baturin, La Liga & Mazzerati fick bo på Boxholms Gård hos La Ligas ägare. Vi fick även bo där hemma hos familjen Andersson, så vi slapp sova i lastbilen i helgen - underbart!! 
Qutie bodde hemma hos sig på Boxholms Säteri. Det är bara ca 1km mellan de olika stallen och från Boxholms gård är det bara ca 800m till tävlingsplatsen.
 
Anna startade Mazzerati först i LB:2 klassen, deras första start tillsammans. Det blev 69,67% vilket var ett ledande resultat ända fram till sista ekipaget, så Anna & Mazzerati slutade 2a i klassen.
Anna startade även Box Qutie i LB:2 och fick ihop 67,33% vilket blev en 7e placering. Totalt i klassen var det 34 startande. 
Sedan startade Anna & Mazzerati LA:4 och inledde jättefint, men kom inte igenom hela programmet. Mazzerati bet sig lätt i tungan...
William & La Liga gjorde en flashig uppvisning i LA:4 med superlängningar i både traven och galoppen(!) tyärr fortfarande problem med skritten, men den dagen han även kan nyttja sin tredje gångart på rätt sätt kommer det bli riktigt riktigt bra! 
Anna & Qutie inledde fint i LA:4 men på slutet av programmet blev Qutie rädd för något utanför banan som hon började skygga för så de sista rörelserna i programmet gick inte som de skulle.
Anna & Baturin startade även LA:4 och gjorde det fint och känslan var bättre än förra starten och Baturin fick mycket beröm från andra ryttare och åskådare, så därför kom procenten lite som ett slag i magen. Inget vidare alltså..
Till sist var det dags för La Liga & Baturin i MSVC:1 . La Liga började väldigt stadigt och fint men lackade ur efter halva programet, så ekipaget fick utgå. 
Baturin gjorde ett helt ok program men hade lite problem med kontakten med bettet emellanåt, men återigen inga procent. Bara att hitta en ny tävling och ta nya tag!
 
 

Baturin fick agera prisutdelningshäst åt Qutie & Mazzerati, då han var nästa på tur att starta
 
 
Mer bilder kommer på de olika hästarna
 

Hit the road

 /  1  Kommentarer

Då var vi ute på vägen igen. Efter 5 arbetsdagar hemma styr vi nu kosan mot Boxholm. Dressyrtävling i Boxholm imorgon och på söndag hopptävling i Eksjö.
Med på lastbilen står La Liga, Box Qutie , Baturin & Mazzerati.
Ska försöka uppdatera från mobilen så gott det går.


Bästa dagen på länge!

Allmänt  /  1  Kommentarer
Det tycker nog både hästarna och vi ryttare! Tänk vilken lyx att kunna vattenträna hästarna på sin egen anläggning! 
Inte bara bra för att vattenvänja dem inför terrängen, utan vilken bra träningdet ger att skritta dem i knähögt vatten!! 
Så idag har alla hästarna fått jobba i vatten, för endel räckte det som träning för dagen, för andra blev det uppvärmning inför ridpasset. Och de älskade det allihopa! Och de gick jättefint i ridningen efteråt. 
 
Idag på eftermiddagen kom Mikaela hit för att jobba över helgen. Hon är bara för bra Mikaela! Så vi avslutade dagen med att ta ett vattenpass med Anna på Qutie, Mikaela på Victory, Åsa på Komet ( vår inackordering) och Edwina på Tusseman & William som fotograf. 
Här kommer lite härliga bilder, har även film från Baturins & La Ligas badning, som kommer upp senare.
 
Sämre kan man ju ha det ;)
 
 
 
 

Vattenträning

Allmänt  /  0  Kommentarer
Anna & Baturin
 

Dahlia

 /  2  Kommentarer


Morgongympa

 /  0  Kommentarer

Tusseman och Carlito pustar ut efter lite morgongalopp i ridhuset


Hoppdebuten

 /  1  Kommentarer

Duktiga Mindus som idag tagit sina första språng under ryttare!


Little Victory

Allmänt  /  0  Kommentarer

Coolaste Jakob

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Lite bilder på Jakob från när han gjorde sitt sista arbetspass dagen innan Tågarptävlingen på Niklas Lindbäcks utebana. 
Han är bara för häftig denna lilla häst!

Det flyter på

 /  0  Kommentarer

Dagen flyter på och hästarna arbetas på utebanan i det fina vädret. Vi har Cissi, en elev, här i några dagar som sköter stallet. Karin, vår fysioterapeut, är här och kollar igenom några av hästarna.

Box Qutie, igår, fick joggas lite i lina efter helgens tävling. Idag väntar ett ridpass igen!


Box Qutie terrängen

Tävlingar  /  0  Kommentarer
 

Film Box Qutie

Tävlingar  /  0  Kommentarer
Box Quties hoppnng i Tågarp:
 
 

Sjöutsikt

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu har äntligen ridbanan kommit fram under all snö
 
William & Evyline testar utebanan idag
 

Hästpresentation

Hästpresentationer  /  0  Kommentarer
Förra veckan kom det ju en ny häst som vi inte hunnit presentera ännu:
 
 
Min Amadeus
val. f.2009
e: Top Nordpol - okänd
äg. Eva Åstradsson
 

"Mindus" är här på inridning och rids nu i alla gångarter i ridhuset.

Bästa speakern!

Tävlingar  /  1  Kommentarer
Vi vill rikta ett stort tack till Tågarp för fin tävling! Vi vill också rikta ett stort tack till Lars Christensson som agerade speaker under söndagens terrängprov vilket han gör på ett mycket professionellt sätt och samtidigt väldigt underhållande. Vi vill tacka för all den reklam vi fick, både som individuella ryttare och även vårt företag. Hästägarna fick mycket god marknadsföring och hästarna presenterades på ett mycket fint sätt!
Tack!!
 
 
 

Bilder på Box Qutie

Tävlingar  /  2  Kommentarer
Här kommer lite bilder på Box Qutie från helgens tävling, hoppningen och lite av terrängen finns på film, så det kommer:
 
Qutie gjorde en bra tävling i helgen, det blev ju vinst. Dressyren landade på 50,4 straff med två missar min fick fint omdöme:

Bra takt & tempo, Trevlig energi och påskjut, stundtals ngt låg i
fronten, lydig och mjuk. Tappade yttersidan i ena skänkelvikn. Mjuk ridning
Flott Häst!!

 Hade som målsättning att vara under 48, första tävlingen för året och första utetävlingen, det hölls inte riktigt. Men utan de två missarna hade vi fixat det.
Hoppnigen lekte hon runt och likadant i terrängen. Slutade på sina dressyrstraff och vann.
Nu redo för större utmaningar!
 

Det blev en lång dag idag

Allmänt  /  0  Kommentarer
Kl är 21.30 och nu kan vi äntligen ta kväll efter en lång dag. Dagen efter tävling är det alltid mycket att göra, lastbilen ska plockas ur och städas, det ska tvättas och fixas, idag har vi dessutom skött stallet själva tillsammans med staffan, så lagom till lunch var allt sådant fixat. 
Hela eftermiddagen och kvällen har ägnats åt ridning. Anna har dessutom haft en hoppträning på kvällen och vid 20.00 har vi nu haft en provridning. 
 
William & Dahlia, 3år, idag i ridhuset
 
 

Film på Little Jakob

Tävlingar  /  0  Kommentarer
Little Jakob har presterat jättefint i helgen i årets första fälttävlan CNC* klass. Dressyren, som gick inne i ridhuset, var stadig och fin där domaren gillade hans bäriga galopp, hoppningen var felfri med fina språng. Dock fick han tungan över bettet inne på banan och gick lite mot handen mot några hinder, men det gick ju fint ändå. 
Terrängen var klockren! Felfri på hinder med fina språng tog han sig an en ganska så tuff CNC* bana, men med ett par tidsfel. Slutade på 9e plats, första utanför placering, vilket var ett strålande resultat med tanke på det tuffa motståndet i klassen. 
Här kommer ett filmklipp på Jakob på hans dressyr, hoppning och vattenhindret i terrängen:
 
 

Quireboy levererar till Norge

Allmänt  /  0  Kommentarer
Quireboy som nyligen såldes till Norge startade i helgen i Tågarp tillsammans med sin nya ryttare, Line. Det var ekipagets första fälttävlan tillsammans där de placerade sig i klassen. Hejja Qurre & Line!

Seger för Anna & Box Qutie

Tävlingar  /  8  Kommentarer
Det blev en seger idag för Anna & Box Qutie efter en felfri terrängritt inom optimaltiden, slutade de på sina dressyrstraff och plockade hem vinsten!


Felfritt hittills!

 /  2  Kommentarer

William var felfri båda sina rundor! Såg riktigt bra ut och kändes riktigt bra!


Upplägget

 /  0  Kommentarer

Dags att besikta hästarna, gå terrängbanorna igen, göra iordning hästarna och börja värma ca 30 min innan start efter framskrittning.
Vi har gått banorna en gång igår och de ser fina ut, ser fram emot ritterna!


Tävling dag 2!

 /  0  Kommentarer

På väg till tävlingsplatsen dag 2 och terrängmomentet! Anna & Box Qutie ligger 3a inför terrängen & William & Jakob på en 11e plats. Nu håller vi tummarna för fina felfria terrängeundor!


Terrängfilm på Box Qutie

Allmänt  /  7  Kommentarer
 

Gå Badmintonbanan

Allmänt  /  1  Kommentarer
 

Lycka är terränghoppning

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var vi som sagt på Niklas Lindbäcks terrängbana för att få lite terränghoppning i kroppen innan helgens start och hästarna var så fina!! De gick som tåget och det fanns inga frågetecken någonstans och de fick rulla över både * & ** linjer. hästarna njöt & ryttarna njöt!
Håller på att ladda upp film på Qutie nu, film på Jakob kommer också, vi ska bara få över filmerna från Elins telefon först.
 
 

Lyckliga hästar och ryttare!

 /  1  Kommentarer

Inte märktes det att hästarna inte hoppat terräng på 7månader, de var gudomliga!!!


Hästarna entrade Bilprovningen

 /  2  Kommentarer

Det är inte varje dag som de som arbetar på Bilprovningen får besök utav hästar. Idag fick de det, utav Little Jakob, Box Qutie och Fly Away.
Vi hade en besiktning av lastbilen inbokad idag och eftersom vi är på väg till Niklas Lindbäck för att få lite terränghoppning i kroppen inför helgens starter så kollade vi med Bilprovningen om det var ok att det stod hästar på lastbilen när den besiktades, det bar ok.
Så vi packade in oss , stannade och besiktade och är nu påväg vidare och i eftermiddag ska vi äntligen få hoppa terräng igen!

Jakob tittar nyfiket på vad som pågår:


Brandbilen kom

 /  1  Kommentarer

Då vi inte kunnat sätta på bevattningssystemet i ridhuset ännu pga tjälen i marken och det nu börjat bli väldigt dammigt när solen ligger på hela dagarna, så ryckte brandbilen ut till undsättning!
Schyssta grabbar som som just nu håller på att vattna vårt ridhus!


Bilder på Little Jakob från galoppträningen

Allmänt  /  1  Kommentarer

Bilder på Qutie från galoppträningen

Allmänt  /  0  Kommentarer

Snabbjobb!

 /  3  Kommentarer

Påväg hem igen efter att gjort galoppjobb med Qutie & Jakob på travbana med tipp tipp underlag. Lyckoruset flödar både hos oss och hästarna!
Centrat ett varv i åt båda varven och två snabbjobb på raksträcka.
Märktes på båda hästarna i första snabbjobbet att de var lite gröna för i år då de hade lite för snabba fötter, men andra gången var det stor skillnad! Stora fina språng där de galopperade genom hela kroppen med halsen väl framme och bra andning. Superkul!
Bilder kommer under kvällen. Nu har vi en provridning.


Hästpresentation

Hästpresentationer  /  0  Kommentarer
I onsdags kom det en ny häst som kommer vara här en månad på träning:
 
 
Evyline PB
sto f.2006
e: Aerline H - Swift
Äg. Elin Sund
 
Tävlad tom 1,20hoppning
 

Måndagens planer

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu när det är så mycket hästar i stallet hjälptes vi imorse åt med utsläpp och mockning. Nu har vi fått i oss frukost och ska börja med hästarna. Vi ska även iväg i eftermiddag till en travbana med Qutie och Jakob och göra ett snabbjobb med dem och 19.30 ikväll har vi en provridning inbokad.
 
Baturin

Seg start på säsongen

Allmänt  /  0  Kommentarer
I helgen är det äntligen dags, för det vi så länge har väntat efter! Fälttävlanssäsongen drar äntligen igång i Sverige. Det blir start i Tågarp med 3 hästar. 
Helgen därefter var det tänkt att vi skulle starta i Mantorp, fälttävlan, men den har ställts in, så vi har fått ändra om planerna. Istället blir det dressyrtävling på lördagen och hopptävling på söndagen.
 
 

Dagens dressyrtävling

Allmänt  /  2  Kommentarer
Återigen hemma efter dressyrtävlingen i Motala. Starterna blev senarelagda då de lade in pauser så man skulle kunna få rida fram inne på banan då underlaget ute inte var så bra, så William startade 12.15 & Anna direkt efter. 
La Liga var väldigt lugn inne på banan för att vara La Liga och första dressyrstarten för i år. William valde medvetet att lägga honom i en lägre form, för att "ha honom i chack" och fick därmed nerdrag för formen, men var ändå nöjd med La Liga.58,85%. För honom var detta bara en uppvärmning och en föreberedelse inför den CNC** debuten om 3helger!
La Liga hade sin hejjaklack med sig på läktaren, ägarfamiljen Andersson & Tengwall. 
För Anna & Baturin var detta deras första start tillsammans, så första starten får man ta för vad det är och lära känna hästen i tävlingssammanhang. Baturin var något spänd inne på banan för domarbordet så Anna fick inte riktigt igenom genomsläppligheten i sidorna på honom och kunde därmed inte sätta det trycket i honom som på träning . Men Anna lotsade runt honom genom programet utan några missar, men något spänt, även fast det kanske inte riktigt syntes utåt, men det finns mycket mer att hämta. Resultatet blev 67,24& och en 6eplats utav 20 startande. 0,3% från placering. 
Nästa dressyrtävling blir om 2veckor!
 
 
 
 Nu har vi också tagit emot en ny häst som har kommit, närmare presentation kommer imorgon, samt haft lektioner och ridit ett gäng. Nu tar vi kväll och fortsätter aktiviteterna imorgon.
 

Senare start

 /  1  Kommentarer

Sitter på tävlingen och väntar på start. De har lagt in pauser så man får rida fram inne på banan då underlaget ute inte var så bra, så vi startar nu närmare halv 1 i stället. Blir bra att höstarna får komma in på banan lite innan start!
William har tagit ut La Liga och rastar honom lite lätt nu.


På väg

 /  0  Kommentarer

På väg till dressyrtävling med La Liga & Baturin bak i transporten. Vi startar precis efter varandra vid halv 11.


Memories

Allmänt  /  0  Kommentarer

Det är många hästar nu

Allmänt  /  1  Kommentarer
Det är just nu i princip fullt på Lövsund. 22 hästar i stora stallet och i morgon kommer det en till så då blir det 23.
I ridhuset är det 4 hästar som står nu, varav en är utbildningshäst, 2 tillhör praktikanterna och så är det Orchie som är här över helgen. Många hästar är det!
 
Gästboxarna i ridhuset

Anna & Baturin

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Baturin
val. f.2000
e: Biotop - Caracas
Äg. & Uppf. Caprice Horse Breeding AB

Dressyrtävling i morgon

Allmänt  /  1  Kommentarer
Imorgon blir det dressyrtävling i Motala med La Liga & Baturin. Båda hästarna ska gå LA:3, tyvärr så blev MSVC:1 full väldigt snabbt, så den hann vi inte anmäla till. Så vi får nöja oss med ett program i morgon. Vi har tränat program här nu på förmiddagen och i kväll blir det ett lugnare pass till innan bad, frisering och knoppning.
 
La Liga 

Orchid Beauty

Allmänt  /  1  Kommentarer
Orchid Beauty är här tillsammans med sin ägare Elvira och tränar över helgen. Orchie är ett fullblodssto f.2001 e: Malvernico xx - Warning xx som vi köpte som 4åring. Det är en fantastiskt vacker liten häst som rör sig som en liten gudinna. Enda hästen vi haft som fått 9or i dressyrprotokollen. Vi sålde Orchie som 6åring till Norge och hon är sedan ett par år tillbaka åter igen i Sverige.
 
 
 

Börjar dagen med en liten tripp

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi beger oss nu mot Södertäljetrakten för att lämna en b-kortslastbil som var med till Halmstad igår. Vi beräknar vara tillbaka vid 9.30tiden. Då är tjejerna klara med stallet och då börjar vi beta av dagens ridschema. 
Under dagen kommer det komma en elev hit med sin häst för träning under helgen. Det är en häst som vi sålt för några år sedan. Det kommer verkligen bli ett kärt återseende!! Avslöjar inte ännu vem det är..
 
 
 

Säker terränghoppning

Allmänt  /  1  Kommentarer
British Eventing har kommit med en grundläggande film om säker terränghoppning på olika hindertyper, utrustning,  etc.
 

En ryttares dagbok...

Allmänt  /  2  Kommentarer
Arbetsdagen har nått sitt slut, i alla fall för mig. William är väl hemma från Halmstad om någon timme. 
Det har varit en rolig och bra dag idag! Jag har ridit, ridit, ridit, så nu är jag riktigt trött i kroppen och har landat inne med en kopp varm choklad med grädde och mashmallows, för det kände jag att jag kan vara värd!
Anna-Carin som äger Ronja har varit uppe på eftermiddagen tillsammans med sin ena dotter. De lämnade vår Grand Vitara, skinande ren! och de har pysslat med Ronja och Anna-Carin har ridit Ronja ett tag i ridhuset. Det tyckte nog Ronja var väldigt roligt, hon har ju inte gått nu på nästan en månad, sedan vi bestämde att hon ska betäckas, så Anna-Carina fick longera henne lite innan ho satt upp och tur var väl kanske det för Ronja tyckte livet var väldigt roligt och bockade & brallade i linan. Men skötte sig sedan väldigt väl när det var dags att sitta upp.
 
Victor var idag riktigt duktig och har hoppat runt en liten bana på 90cm/1m lekande lätt och har även hoppat trippelbarr för första gången i sitt liv & Charlie har idag introducerats på titthinder och det var nemas problemas, det hoppade han som ingenting, så nu kan vi börja avancera.
 
Avlutade dagen med en hopplektion för tjejerna, Elin & Elinor på deras hästar. Det är så skönt och så kul när man själv känner sig nöjd med en träning och känner att man har lyckats förmedla budskapet och även kunnat förmedla en känsla och ryttarna förstår, applicerar det på sin ridning och man når resultatet. Kul! Så nu får jag väl bara hoppas att de var lika nöjda som jag =)
 
PS: Dahlia har förresten ridits i alla gångarter idag i ridhuset, denna gång utan annat hästsällskap, och hon gjorde det bra!
 
Ser fram emot morgondagen, då William är på plats igen och vi kan träna tillsammans. Är så mycket roligare när man är två. Man inspireras och hjälps åt ( och tävlar;) ) Ha en trevlig kväll!
 
// Anna
 
 
 
 
 
 

Halmstadresa

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår kväll kom hovslagaren och skodde Qutie, Jakob & Cilla så nu är det bara att köra på igen med Qutie. Så hon står först på tur idag! 
William är i dag i Halmstad, Eurovets, för hästbesiktningar. Mest hästar utifrån som åkt med ner, men två hästar härifrån som ska besiktas. Så de är inte hemma förrän till kvällen, så Anna får fullt upp idag med ridningen! Det blir dessutom en hoppträning för praktikanterna och deras hästar.
 

Snyggt utanför stallet!

Samarbetspartners  /  0  Kommentarer

Norrahammars Bruk är det företag som tillverkar Victory 4 Horse Center ABs sadelhängare inom det egna varumärket "V4 unique collection". Företaget tillverkar olika produkter inom utemöbler och andra dekorativa föremål i gjutjärn eller återvunnen aluminium. Samtliga produkter är av absolut högsta klass och många av er känner säkert igen produkterna, för vem har väl inte någon gång suttet i en fantastisk "Norrrahammars soffa".

Nu säljer även vi samtliga produkter ur Norrrahammars Bruks kollektion!

Hela utbudet hittar ni på hemsidan http://www.norrahammarsbruk.se/

Sedan kontaktar ni Victory 4 Horse Center AB för priser och information, beställning. Kontaktuppgifter hittar ni på vår hemsida http://www.victory4horse.se/

Här kommer ett axplock av produkter .....

 


Fina hästar på förmiddagen

 /  0  Kommentarer

har blivit några hoppass och dressyrpass på förmiddagen och avskrittningar ute i solen!

Dahlia har idag skrittat och travat i ridhuset med Anna på ryggen med farbror Mazzerati med som peronligt stöd! Hon var jätteduktig!

Har tagit emot en häst nu också som kommit, dags att slänga i sig lite mat innan vi fortsätter!


A lot to do

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag är det väldigt många hästar att träna, så dags att lägga på en rem nu. Det kommer under dagen dessutom att komma en ny häst. Så nu ska Edwina skjutsas till dagis och kl 09.00 blir det uppsittning. 
 

Det som göms i snö kommer fram i tö

 /  0  Kommentarer

Sista hästen ut för dagen för Anna var Qutie, som till Annas besvikelse tappat en framsko i hagen. Så det blev ingen ridning på henne idag.
Så den timme Anna fick över innan det var dags att hämta Edwina på dagis ägnades åt att kratta gårdsplanen. Kommer fram en hel del hörester som blåst iväg nu när snön smälter.
Och Staffan håller på för fullt med kontoret i stallet, snart kan vi flytta in där.


Dressyrhästen

Allmänt  /  1  Kommentarer
 

Den nya hästen

Allmänt  /  0  Kommentarer
Dahlia Blaise
sto f. 2010
e:Dahlwinnie - Lear F
Äg. Paulina Andersson, Vadstena
 
 
Dahlia heter den nya hästen som kom igår. Hon ska vara här på en månads utbildning inför 3årstestet. När månaden är slut kommer hennes ägare att komma hit på praktik fram till början av juni så då kommer Dahlia att stå kvar här. 
Hon har idag fått bli ledd i ridhuset för att acklimatisera sig och smälta alla nya intryck. Imorgon påbörjas hennes träning.
 
 
 

William & Qurre

Allmänt  /  0  Kommentarer
William fick rida Qurre lite denna vecka när han & Line var här och tränade, kärt återseende & Qurre kändes som vanligt, vilket var kul!

Missilen La Liga klar för idag

 /  0  Kommentarer


Tisdagen är i full gång

 /  1  Kommentarer

Tisdagen är i gång för fullt och började bra med ett roligt ridpass på Mazzerati


Härlig dag!

Allmänt  /  2  Kommentarer
Blev några härliga uteritter idag i detta vårväder den 1april! Värt att nämnas är också att Little Charlie idag har varit duktig och hoppat en enklare liten bana!
Praktkanterna är på ingång för ytterligare två veckors praktik och så kom det en ny häst idag, ett jättefint fuxsto på tre år, mer info kommer imorgon.
 

En häst ut, en häst in

Allmänt  /  1  Kommentarer
Line & Qurre rullar nu tillbaka mot Norge igen efter nästan en veckas träning. Men det dröjer ju bara två helger innan vi får se dem igen, i Tågarp. 
Nu snart kommer det en ny häst som ska tas emot och därefter ska det ridas för fullt.