En upplevelse att minnas

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Elitloppet 2014
Över 27 000 i publiken
What a feeling!!!
 
 
 
 
 

Eurosport

Allmänt  /  0  KommentarerSöndag på farmen

Allmänt  /  0  Kommentarer
William har begett sig till Eurosport att sända VMterrängen.Vi övriga på gården tänkte roa oss med att äta brunsch på gårdshotellet, titta på TVsändningarna från VM, träna hästarna och ta emot en ny tjej som ska börja jobba hos oss. 

Box Qutie, 130 i Sundbyholm 

William sänder fälttävlansVM

Allmänt  /  1  Kommentarer
William kommer idag och imorgon att sända fälttävlansVM på Eurosport. Idag sänds dressyren vilken William kommer sända tillsammans med Per Dahlgren och imorgon sänds terrängen vilken han kommer sända själv. Så detta är en helg som alla bör vara bänkade framför TVn.


Aug. 29, 2014

Allmänt  /  2  Kommentarer
Fölen växer . här ser ni Nikes föl Gurkan efter Camaro M - Mintage - Maraton samt Rancharbetarna Åsa och Klaas

Blir föl nästa år igen!

Allmänt  /  3  Kommentarer
Det är fredag igen och denna helg får vi fira in lite extra. Det kommer nämligen bli föl nästa år igen. Livia är dräktig igen, denna gång med Camaro M. 
Lilla Lionheart har varit så duktig när han varit med mamma på seminstationen. Så i juli nästa år blir det ett föl till om allt går vägen.
Drömmen är ju en skimmelhingst med blått öga ;) 
Alla hästar är läromästare

Allmänt  /  2  Kommentarer
Tänk vilket fantastiskt jobb man har! Vilken förmån att få arbeta med dessa underbara djur! 
Hästen - vår bästa elev och lärare! 
Som beridare är man i de flesta fall läraren och hästarna är ens elever. Men i alla fall är det även ombytta roller. 
Man drar lärdom av varje häst man möter. Utbildningsnivå har ingen betydelse. Varje häst man får möjligheten att träna har alltid något att tillföra ens kunskapsbank. 

Alla hästar borde egentligen kallas läromästare, unga som gamla. För de är alla mästare, mästare på att lära sig och mästare på att lära oss. De har bara olika saker att lära ut och vi måste bara vara mottagliga. 
De får oss att bli bättre. Bättre ryttare och bättre hästmänniska. Strävan efter förbättring gör en hungrig på utveckling och utmaningen med att varje dag ska vi vara lite bättre än vad vi var igår. 
Fokus på utveckling, med träning kommer resultaten. 


Att aldrig låta djurträningen gå på rutin. Ingen utveckling om inte känslan är inkopplad. För precis som vi vill att hästen ska vara fokuserad och mottaglig för våra instruktioner, måste vi vara mottaglig för hästens alla signaler, stora som små. Att alltid vara närvarande både mentalt och fysiskt. Alltid ha känselspröten inkopplade. 
Att alltid känna; hur inverkar jag, hur mycket inverkar jag och vad får det för effekt? Ständigt med strävan efter att uppnå det perfekta samspelet, att uppnå perfektion. 
Ett arbete som alltid kräver full koncentration. Det är jag och hästen.  Ett arbete som sker i det tysta och som får prata genom framgång.


Jag älskar mitt jobb. 
/ Anna 

( mycket tankar från en mycket trött men mycket nöjd beridare) 

Fullt ös

Allmänt  /  0  Kommentarer
Allt flyter på bra treåringarna rids i alla gångarter och tävlingshästarna slupar formen.
För La ligas del dressyr i helgen och de andra hoppning och fälttävlan nästa helg.
Då också tävlingsdebut för Caruso i Botkyrka.

Så här bra har vi det på K1 idag

Allmänt  /  0  KommentarerInridning utöver det vanliga

Allmänt  /  14  Kommentarer
Det är något visst med den där Nilson-Fryer. Alla vi som känner honom känner honom som den glada, sprudlande, utåtriktade och förlåt älskling, den lite tankspridda och ibland lite oorganiserade William. Men att se honom arbeta med en unghäst är något helt annorlunda. Med 110% fokus på individen, extrem fingertoppskänsla och ett väl inarbetat system har han på 1h arbete vänt den lite skygga, oinridna unghästen till att tryggt bära runt sin ryttare på ryggen i bjudning i alla gångarter på utebanan. 
Eftersom mitt huvud helst ska försöka att inte få fler smällar, efter att ha fått mottaga lite för mycket våld genom åren, försöker jag själv i största möjliga mån att inte behöva vara den som gör det första arbetet i sadeln på inridningshästarna. 
Jag står gärna på marken och granskar min partners arbete. Och det är med stor respekt och beundran - detta är djurträning på hög nivå! William kan verkligen detta med att rida in hästar! Att ta över en häst som William suttit på känns väldigt tryggt, den har fått den bästa grundträningen en häst kan få! 

Här kommer en bildserie på Little Hero som i helgen reds in på utebanan. Han kom tidigare i veckan men då han var rätt stressad de första dagarna av att byta hem och miljö har han bara fått landa i det och i helgen som var påbörjades arbetet. 
Hela bildserien är tagen under en tid på 40min där vi kan se hur William helt själv rider in lilla Hero från början då hästen precis fått sadeln på sig, vilken han då reagerar på, tills 40min senare då Hero galopperar runt på ridbanan med spetsade öron. För en häst som Hero som visar sig som lite bakskygg och nervös häst passar det bra att rida in honom ute. Då flyttas mycket av fokuset från ryttaren som han precis fått upp på ryggen till allt annat som händer runt omkring honom: 

Grindvaktarna


Så alla ni med unghästar som ska ridas in nu till hösten, välkomna att lämna din häst på inridning hos Eventing Team Anna & William! Detta säger jag inte bara för att jag är delägare i företaget utan för mig är det det självklara valet! Det hade det varit även om jag inte var en del i det och inte var tillsammans med William. 
För Nilson-Fryer, han kan han! 
// Anna 

Vår lilla beriderska

Allmänt  /  1  Kommentarer
Vår underbara, coola dotter som står ut med sina höstnördar till föräldrar går i våra fotspår: 

Fly Away

Allmänt  /  1  Kommentarer
Vår fina Fly Away visar upp sig för kameran på vackra Lövsund: 

Fly Away V/D N.Ranch 
Val. F. 2005 
Belgiskt Varmblod 
E: Quidam's Rubin - Voltaire 
Äg: Eventing Team Anna & William HB 

Rusty Nail

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag var Monica Lindstedt från Stjärnbro Gård här och lämnade en som ska tränas en period.
Rusty Nail
Val. F. 2010
E: Magini-Labrador
Äg: Monica Lindstedt 
www.stjarnbro.se 
Hur det ser ut när vi är ute på tävling ;)

Allmänt  /  0  Kommentarer
Detta hittades på Facebook;) 
Bilden är från SM på Flyinge Little Hero

Allmänt  /  0  Kommentarer
Little Hero
Val. F 2011
E: Heartbreaker - KP Sirocco 
Äg & Uppf. Lottie Tham, JKAB 
Nya hästar

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi har fått tre nya hästar i träning. 
Häst nr1: 
Little Tingeling 
Sto f.2011
E: Tornesch-Cortus 
Äg & uppf: Lottie Tham, JKAB 


Idag innan träningspasset var det dags för en ny lärdom, gå på bandet. Inga problem tyckte Tingeling! Gårdagens tävling i Ekenäs

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var vi iväg till Ekenäs med tre fälttävlansdebuter; Cervantes, Sibell & Carlito. 
Det var en riktigt blöt och regnig förmiddag när dressyren och hoppningen gick, tack och lov lättade det upp och solen tittade fram på kvällen när vi red terrängen vid 19tiden. 

William red Sibell som gjorde sin första fälttävlansstart, men som har lite rutin från hoppbanorba sedan innan. 60straff i dressyren där Sibell skötte sig bra men det är en väldigt energisk och explosiv häst vilket resulterade i att domaren tyckte hon gav ett lite för spänt intryck :)
Felfri hoppning och felfri terräng som Sibell tyckte var jättekul men fick 12 tidsfel efter en lugn, skolande runda. 

Anna startade Carlito som gjorde sitt första framträdande i sitt liv efter knappt två månader i träning. 
I dressyren gjorde han ett strålande jobb även om han var lite osäker på underlaget trots den rejäla broddningen, 54,8straff. I banhoppningen däremot visade sig hans oerfarenhet. Han kände sig lite liten på jorden på hoppbanan och ville spana in hindren in i det sista. Ett stopp och tre ner.. Men efter den osäkra hoppningen gick han ut och tyckte han var kung över terrängbanan och seglade runt den gladeligen med gott självförtroende med 5tidsfel. 

William startade Cervantes som också gjorde sin första tävling och som till vardags tränas i dressyr förutom när han i kortare perioder kommer till oss för lite hopp och terrängträning. 
Han gjorde en bra och stabil dressyr och fick 51straff. Även han kände sig lite ny och oerfaren inne på hoppbanan men lät sig lotsas runt med ett pet på en oxer där han knep lite. 
Samma sak i terrängen som var spännande och lite läskig på samma gång :) men han litade på sin pilot och gjorde som han sa och susade runt terrängen felfritt på hinder med 10tidsfel.  

I det stora hela är vi nöjda med alla tre hästars debuter. Alla genomförde sin första start, sedan finns det givetvis bitar och detaljer som ska förbättras men hästarna tyckte det var roligt och åkte hem med gott självförtroende, flera erfarenheter rikare. 

Tyvärr regnade det så mycket att kameran fick bli liggande i bilen, men här kommer några bilder på Carlito 
Och ett par på Cervantes från när han hade sitt hoppgenrep i fredags: 

Regnbågen går ner i transporten på Carlito :) 

Det vräker ner...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det är kul att tävla när regnet står som spön i backen och allt är dyngsurt och lerigt... :) 


 Söker skydd i bilen och transporten 


Hoppning i regn

Allmänt  /  0  Kommentarer
Kvällen har bestått av banhoppningsträning för unghästarna. I regn, men vad gör det när hästarna är så duktiga! 
Carlito hoppade väldigt bra idag! 

Dagarnas exercis

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår var det först, som vanligt, heldag på k1 som bestod av två dressyrträningar för Traudi Björling, högvaktsförberedelser och mer ridning. 
Sedan hem och det märks nu att det är slut på semestertiderna... - köerna är tillbaka!! 
Hemma hade jag igår det lite lugnare. I och med att Carlito och Domino var på terrängbanan i söndags fick de en lugn dag igår och fick endast gå på bandet. 
Så när jag kom hem blev det ett ridpass på Fly Away och Qutan. 
Fly Away fick ett styrke,balans & koordinationspass på ridbanan över 4studsräcken med ett galoppsprång fram till en oxer. 
Jättebra träning för honom och han känns så himla fin. Vi har verkligen hittat varandra och hoppningen känns kanon! 
Är väldigt nöjd med vårt köp! 

Qutan har gått på lågfart sedan Finland men trappar nu upp på träningen igen denna vecka och ska nu matchas mot CIC** start i Segersjö om en månad. 

Idag har jag hoppat 4 av unghästarna på K1 vilket var jättekul! Är ett roligt gäng unghästar som kommit och så har jag ju fantastiska kollegor också så vi har ju superkul tillsammans! 
Är dock bara att inse att jag nu har mindre än 30arbetsdagar kvar.. Året har verkligen gått superfort! Det kommer bli riktigt tufft att lämna.. 
2av unghästarna gick högvakt, så det var en lite lugnare dag för mig ridmässigt i Stockholm. 
Men hemma återstod dressyrridning på mitt gäng hästar. Carlito håller som bäst på att förberedas inför sin tävlingsdebut i helgen. 
Jag har dessutom haft en lektion för en elev som var här med en ungponny som fick sin första introduktion över hinder. 

Nu ska jag försöka skynda mig i säng så jag hinner få några timmars sömn innan klockan ringer vid 04.50 och det är dags att bege sig till Stockholm igen! 
// Anna Bilder från terrängbanan

Allmänt  /  0  Kommentarer
Här kommer lite bilder från söndagens äventyr på terrängbanan med ungdomarna: 
 Domino: 

Carlito: Hopptävling & terrängbanan

Allmänt  /  1  Kommentarer
Sibell var i Nyköping i förmiddags och hoppade 1m och 1,10, första gången i avd.A. 
Dubbelnolla i båda klasserna och 3a i 1m & första utanför placering i 1,10. 

Efter det var det hem och lasta in Domino & Carlito och åka med dem till terrängbanan i Åkerbo. 
Första gången för Domino som vi nu kände det var dags för att komma "hemifrån" och vidga sina vyer lite. Mycket intryck tyckte Domino och många konstiga hinder, men avslutade med att skutta runt en enklare variant av bana. Vatten var kul tyckte Domino! 

Carlito var det tredje gången för på terrängbanan men då han varit på Boxholms bana två ggr tidigare blev det debut på ny bana. 
Till skillnad från Domino så är han inte lika road av vattnet i början, men när han väl fått vara nere och bada tassarna går det problemfritt sedan. Övriga hinder var desto roligare och han fick galoppera runt hela debutantbanan utan problem och med positiv och nyfiken inställning. 

Piloten är rätt mör i kroppen nu, krävs rätt stor insats av ryttaren såhär i början när hästarna skolas in ;), det ska presenteras och motiveras och drivas och pareras, men så ger det så stor utdelning så man blir alldeles glad av det också. 
Men det blir tidig kväll ikväll, så bilder från idag får vänta. Men här bjuds på en bild tagen från kameradisplayen på en duktig Carlito: //Anna 


Sibell 3e placerad i Nyköping

Allmänt  /  0  Kommentarer


Sibell gjorde sin första omhoppning och blev tredjeplacerad med William i sadeln på Nyköpings regionala hopptävling. 100 cm. Med på plats ägarfamiljen Amloh -Svensson

Domino utvecklas

Allmänt  /  0  Kommentarer
Domino fortsätter att utvecklas för varje vecka som går. Idag stod det hoppning på schemat. Sibell morgontränar

Allmänt  /  0  Kommentarer


7 km/h 8 graders lutning . 30 min
fram och avskritt i skrittmaskinen .

La liga morgontränar

Allmänt  /  0  Kommentarer


Efter frukost är det 20 min skrittmaskin sedan 30 min backträning som gäller .
Sedan en skön dusch och ladda inför eftermiddagens ridning .

Tack snälla Åsa!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nästan alla stora tävlingar denna säsong har Qutie & jag haft turen och den stora förmånen att få haft med oss Åsa som groom. Åsa gör ett så fantastisk bra jobb med Qutie, tar hand om henne på det mest exemplariska sätt och det är en sådan trygghet för mig som ryttare att kunna känna mig säker på att Qutan sköts exemplariskt! Det märks även att Qutie känner sig trygg med att ha Åsa med sig och de rutiner de tillsammans byggt upp på tävling. 
Idag kom även Åsa till stallet med en present till sitt skötebarn- ett jättefint tunt regntäcke att ha med på tävling av märket Kingsland. Tack snälla Åsa, du är bara bäst! Kram Anna & Qutie 
Dags för Sibell att tävla igen

Allmänt  /  0  Kommentarer
På söndag är det dags för Sibell att åter entra hoppbanan. Då är det tävling i Nyköping som gäller! 
Sibell 
Sto f. 2006 
Stakkato - Landor S - Grannus
Äg. Kulltorp Projekt & VVS AB


Little Jacob i Malmö

Allmänt  /  2  Kommentarer
Träningar i höst

Allmänt  /  1  Kommentarer
Jag håller på att strukturera upp mina träningar.  
Från och med den 1/10 fram till den 17/12 kommer jag varje tisdagkväll från kl 16 att hålla dressyrträningar & varje torsdagkväll från kl 16 hoppträningar här på Lövsund. 
Hälsar både gamla & nya elever välkomna att boka in sig på en plats och tid. Både ponny- & storhästekipage är välkomna oavsett utbildningsnivå. 
Välkomna!
Mvh Anna 
0707-155676Fina kommentarer

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tack snälla ni som lämnat så fina, stöttande kommentarer! Det har verkligen värmt & hjälpt! 
Kram Anna 
Sociala hästar

Allmänt  /  1  Kommentarer
Vi är stolta att kunna ha hästarna tillsammans så de får socialisera med varandra .
Den mentala hälsan hos hästarna precis som för oss påverkar deras fysiska prestationsförmåga oerhört .
Ofta får vi ändå kommentarer att hur vi vågar ha tävlingshästarna ihop etc . Så länge gruppen är balanserad så är det ändå alltid en risk . Men den risken anser jag man får ta . Priset att få utöva våran sport får inte vara på bekostnad av vår snålhet att inte våga låta hästarna putsa på varandra om dom vill .
/W

Söker vi dig?

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vi söker beridarelev .
kontakta William för mer info .
0702699302

Börjat återhämta mig

Allmänt  /  3  Kommentarer
Börjat återhämta mig efter NMmissen. Det höga tempot i ens vardag gör det svårt att lämna tid över till att tänka på ngt annat ;) 
K1 på dagarna. Har ju ett nytt unghästgäng att arbeta med nu efter semestern. Ett trevligt gäng hästar som nu snart alla har fått pröva gå sina första vaktparader till slottet. Man kan ju inte vara annat än stolt och förundrad över dessa djur som kommer från sina ganska stillsamma unghästår och nu går det beriden högvakt på Stockholms gator till slottet, omringade av musik, sablar, trafik och folk och allt vad Stockholm har att erbjuda, och de gör det såå bra! 
Inte så lång tid kvar på K1 nu. Börjar mer och mer mentalt att gå tillbaka in i Eventing Team. Snart är jag hemma på heltid igen! 

Idag när jag kom hem var det först hämtning på dagis, sedan sätta sig upp i sadeln och har nu under kvällen ridit Domino, Fly Away, Strecket och Carlito. 
Däremellan har det även klämts in ett månadsmöte med Quties ägare, som nu är hemma från Zürich på semester så de passade på att komma förbi på besök. 
Domino vattentränar 

Edwina skrittar av Fly Away

Fikapaus för Fly Away & Tusseman

Som sagt, dagarna fylls ganska bra ;) 
Pustar nu ut på soffan med lite egentid och bloggtid så gott det går... 
Vi har nämligen fått tillskott i familjen utav lilla Jon. 
Jon är en kattunge som vi fått av professorn i ridkonst, Mr Fälttävlan, Jan Jönsson. 
Busiga Jon tillsammans med vår dvärgpinscher Trassel, som säkert har 10 bokstavskombinationer, är ingen lugn kombo......... 

// Anna 

Cervantes tillbaka till jobbet efter lite sommarsemester

Allmänt  /  0  Kommentarer


ägare o uppf Cricco Ekberg .

fölen växer

Allmänt  /  0  Kommentarer


fölvakten Trazzel

Tyngsta prisutdelningen någonsin...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det värsta jag gjort

Allmänt  /  7  Kommentarer
Hur ofta händer det att man ligger i guldläge inför den avslutande banhoppningen efter att ha gjort en bra dressyr och en helt fantastisk terrängrunda?! Och hur ofta händer det att man har råd att riva två hinder och fortfarande vinna?! 
Igår på Nordiska Mästerskapens avslutande dag låg jag i just en sådan position. 
Dressyren var bra, några småmissar, men det gynnar inte direkt uppvisningen när det börjar svetsas utanför banan. 3a efter dressyren. 
Terrängen var helt fantastisk på en väldigt teknisk bana. 
Super lydig och allt stämde perfekt. Felfri och snabbast tid och upp i ledningen! 
På söndag morgon travade Qutie fint upp på besiktningen innan det var dags för den avslutande hoppningen. 
Banan såg bra ut och kändes som den verkligen skulle vara till Quties fördel, stor och teknisk. 
Med omvänd startordning innebar det att jag startade sist. Qutie hoppade fantastiskt på framhoppningen. Hon var verkligen med och ville absolut inte vara i hindren. Så med gott självförtroende gick vi bort till banan. När tvåan dessutom rev två hinder innebar det att vi också skulle ha råd med två nedslag och fortfarande vinna. 
Så jag kände mig väldigt lugn när vi gick in på banan. Jag hade absolut inte tagit ut något i förskott men kände nu att jag verkligen kunde gå in och göra en riktigt fin och prydlig runda. Och det gjorde vi, verkligen. Vi gjorde vårt livs hoppning! Allt stämde perfekt och Qutie var 40cm över varenda hinder, inte i närheten av en bom! 
Och så händer det värsta jag någonsin gjort! 
Efter att ha hoppat en linje på diagonalen för att vända upp genom hörnet och hoppa ett räcke och sedan avsluta ut på långsidan in i sista trekombinationen så glömmer jag att hoppa räcket..
Det var helt utsuddat ur mitt minne och när jag sedan är mitt i trekombinationen överlycklig över att vi gjorde det, vände det lika snabbt när jag över sista hindret hör hur de visslar av mig och domaren medlidsamt talar om att jag glömde näst sista hindret... 
Det var som att någon sköt mig.. Allt blev till dimma och jag blev alldeles iskall innan det övergick till förkrossning och självhat när vi lämnade banan... 
Aldrig haft den chansen innan, och så gärna som jag ville ge denna framgång till hästägarna och den skuld jag kände inför Qutie som verkligen gjorde precis allt för mig, precis vad jag bad henne om innan vi startade och så fick hon inte sina segerrosetter. För inte nog med att vi förlorade guldet, vi förlorade vinsten i klassen och 4000euro i prispengar och lagsilvret blev till brons.... 
Har aldrig gjort ett sådant misstag innan och det ska aldrig ske igen, så fruktansvärt dåligt.. 
Efter ritten var det bara att torka tårarna och försöka släppa chocken och ladda om till Fly Aways hoppning. 
Fly away som nu är vår egen och vi gjorde debut på tävlingsbanorna tillsammans igen . Vår första enstjärniga och första internationella klass. 
Efter att bara ridit honom kanske ca 8ggr det senaste året var jag väldigt nöjd med en 5e plats efter dressyr och terräng och det var bara hoppningen kvar. Vilken jag nu var noll motiverad till.. Men jag tog tag i det och gick in på banan och levererade ännu en felfri runda, denna gång över alla hinder, och vi klättrade till en 3e placering. 
Det kändes skönt att få det gjort och iaf få någon framgång att glädjas åt och slippa den långa resan hem med enbart ett stort fiasko med i bagaget... 

Men bortsett från det så är jag så fantastiskt nöjd med mina fina hästar som har gått så bra denna helg och det har varit så roligt att tävla dem och jag ser väldigt ljust på framtiden. 
Qutie har fått så mycket beröm och fin feedback från alla håll för vilken fantastiskt fin häst hon är och som Piia Pantsu sa efter hoppning "Skit i det, det är bara ett NM. Ni har visat att ni har mycket mer kvaliteer att nå längre än såhär och du har visat alla denna helg att detta är en helt annan klass av häst! 

Och när det var dags att åka hem kom en dansk juniorkille och knackade på på lastbilen och sa att det hade varit så inspirerande att se mig hoppa och att han tyckte så synd om mig för vi var så överlägset bäst. 
Jättegulligt sagt, det värmde verkligen!

Just nu är jag fortfarande nere på botten men jag kommer igen, just give me some time.. 
 


...sekunden man precis inser att man red bort sitt guld... 

3.e placering för Anna och fly away i NBC *klass. Snöpligt slut för Anna och Qutie som låg i ledning

Allmänt  /  5  Kommentarer
Söndagen avslutades med 2 kanon hopprundor av Anna . 0 fel på hinder med båda hästarna . Enda misstaget som koatade hela guldmedaljen var att hindret innan 3 kombinationen som också var det sista red Anna helt ovetandes förbi .
Trots noggrann bangång , förberedelse och repetition av banam precis innan start fanns hinder nr 10 bara inte med i stundens hetta . Publiken började skrika att hon missat ett hinder men 3 kombinationen var redan i sikte och Anna red genom mål och fick höra tonerna av 3 visselsignaler från domaren vilket medför diskvalificering.
Qutie och Anna red så fint och var inte i en bom.
Ändå lyckades Anna ladda om och gå in och hoppa 0.0 med fly away. Som slutade på 3 plats . Det är i sådana här lägen man som ryttare med team runt omkring måste bearbeta och analysera och gå vidare .
Tungt .
Nu åker vi på färjan.
W

Horse inspection

Allmänt  /  1  Kommentarer
Alla Svenska hästar ok i horse inspection . Nu väntar hoppning i eftermiddag.
håll tummarna

Anna i ledning i Nordic Baltic Championchips

Allmänt  /  1  Kommentarer
Felfri terräng med några tidsfel och dessutom en tumme upp från förbundskapten Staffan Lidbeck som är på plats och följde ritten .
Qutie superfräsch efter målgånginför NBC

Allmänt  /  0  KommentarerMot nya mål

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förändring i verksamheten
7 augusti 2014, 08:00
Vi har drivitet företag Victory 4 Horse Center AB tillsammans i lite mera än tre år. Med den utvecklingen som har varit med ett idag stort geografiskt avstånd, så har det blivit svårt att gemensamt arbeta tillsammans med verksamheten enligt vår grundtanke, att arbeta med ”recyclinghästar” och att ha aktiva tävlingshästar, både på Lövsund och på gården Bänarp. Därför har vi tagit ett gemensamt beslut att göra en ägarförändring. Anna och William överlåter sina aktier till Per och Lisbett som kommer att driva företaget vidare. I och med detta så har Eventingteam Anna & William HB köpt ut hästen Fly Away V/D N.Ranch.

Tillsammans har vi arbetat fram en lösning som vi alla är nöjda med.ställning swedish eventing tour

Allmänt  /  3  KommentarerDetta var ett roligt uppmärksammande

Allmänt  /  0  Kommentarer
http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Falttavlan/2014/8/Inga-andringar-i-toppen/

Fullfart framåt

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förberedelser , träning av hästar , praktiska habrovinklar och framtudsplanering är i fokus .
Imorgon onsdag bär det av till Finland och Nordic Baltic Championchip med Anna och Qutie .
Och imorgon kommer det också deklareras en nyhet som är spännande .
håll till godo

Little Jacob och William 8a i Malmö City Horse Show CIC *

Allmänt  /  2  Kommentarer


Tack till mina supertjejer Anna Världens Bästa Människa som är 1000 % stöd , Groom-Åsa Aronsson som har stenkoll och maskothjärtat Edwina

a Tack också JKAB , Elisabeth Blomgren och Lottie Tham för att jag får rida denna FANTASTISKA Little Jacob . och Givetvis Tack Jacob för du bär mig runt .
// W

Jacob felfri i MCHS

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det var en kanonrunda inför morgondagens banhoppning men först besiktning kl 08.
Med Fly away blev dwt en totalmiss av piloten som istället för att hoppa på ett ** hinder styrde av bara glädjen på ett passande *** hinder vilket innebär uteslutning .
Det gick efter mycket tankar att ladda om till Jacobs ritt vilket gick kanon.
Ser fram emot morgondagen

nu är MCHS igång

Allmänt  /  4  Kommentarer