Snörpligt slut på SM

Som många säkert sett i resultatlistan så var William och La Liga ute i den trestjärniga terrängen. 
La liga lekte sig igenom banan, verkligen lekte! Det såg så himla enkelt lätt ut. Tyvärr snubblade han i landningen på sista vattenhindret och ekipaget gick ikull. 5 hinder från mål och väl på tiden.. Ingen fara, blöt och besviken ryttare och la liga klarade sig oskadd med lite skrapsår och vatten i näsan.. 

Hanna A

Vad skönt att ni är oskadda. Bara att ladda om och ta med den sköna känslan som var på banan ni snubblade till nästa start. Kör försiktigt hem.

2014-06-29 / 14:04:25
Hanna A

Vad skönt att ni är oskadda. Bara att ladda om och ta med den sköna känslan som var på banan ni snubblade till nästa start. Kör försiktigt hem.

2014-06-29 / 14:04:28
Anna-Carin Wisén

Oj! Aj! Usch! ..:(...Men samtidigt -Tack gode Gud att det gick så bra som det trots allt gick!!..Inga allvarliga skador på varken ryttare eller häst! :)..Såå synd när Ni var så nära bra resultat..Och i SM av alla ( viktiga) tävlingar.. :(..Men ok..Det enda rätta = "Slicka ( de mentala) såren..Och så "påt´igen" !!..Kram fr A-C

2014-06-29 / 16:24:40
Tommy

Viktigast av allt är att ni är oskadda! Men sen är det ju lite snöpligt att vara på väg att som ända häst klara tiden och då knipa ett SM silver (haft råd att tom rida 6 sek över tiden)Men Er insats är super kanon och William ska ha en eloge för en bra debut i 3 stjärniga klassen!

2014-06-29 / 16:47:57
Anonym

Hur kan man veta att man är det enda ekipaget inom tiden innan man gått i mål?

Svar: Man har sina minuter utsatta på terrängbanan och man rider med klocka för att veta hur man ligger till och La Liga låg före på tiden bara 4hinder kvar.
Eventing Team Anna & William HB är ett tävlings- & utbildningsstall främst inriktat på fälttävlan. Här kan ni följa oss i vår vardag. Mer info om företaget hittar ni på www.team-annaowilliam.seTrevlig läsning!

2014-06-30 / 08:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback