Agria - ny samarbetspartner

Har glädjen att meddela att Agria gått in som ny samarbetspartner i Annas satsning vidare mot det stora målet - OS i Tokyo 2020

(null)
Anna tillsammans med Agrias VD Agnes Fabricius & hästen Techno 

Från Agrias pressrelease: 

Agria Djurförsäkring startar ett samarbete med fältävlansryttaren Anna Freskgård. Anna är som bekant aktuell i svenska fälttävlanslandslaget inför VM i Tryon, men hon vill längre än så. Tillsammans med Agria tar hennes satsning nu sikte på OS 2020 i Tokyo.

-  Tillsammans med Anna och hennes hästar vill vi lyfta fälttävlanssporten som omfattar tre grenar och naturligt ger hästarna den variation i träning och underlag som är så viktig, säger Agnes Fabricius, vd för Agria Djurförsäkring, som också har en bakgrund som fälttävlansryttare och hippolog.

Just vikten av varierad träning är en av de viktiga grundpelarna i Agrias kunskapsprojekt #stoppahältan. Att långsiktigt bygga upp hästens styrka och kondition med varierad träning på varierat underlag ökar chansen för hästen att hålla sig frisk och hållbar. Övriga grundpelare är att ge hästen tid att utvecklas utifrån sina förutsättningar, samt att förbättra sin egen ridning med hjälp av en tränare.

-  Det känns riktigt bra med ett samarbete som stödjer min satsning hela vägen, men som också arbetar med en långsiktig ambition att öka kunskapen om hållbar träning och hästhållning. Jag ser fram emot att få bidra i det arbetet, säger Anna Freskgård.


(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback