Vitafloor Scandinavia

För er som följt VMuttagningen vet att vi nu befinner oss mitt i de sista veckornas uppladdning inför avresa till USA den 5/9 där Anna & Box Qutie ska representera Sverige i VM i fälttävlan. 

(null)


I en satsning lämnas ingenting åt slumpen.
 Vi  använder oss därför av Vitafloors vibrationsgolv som ett komplement i träningen för att förhindra skador och förbättra återhämtningen, så att vi, när vi entrar VMarenan, vet att vi gjort allt vi kan för att förbereda vår stjärna på bästa sätt inför hennes livs största utmaning. 

Vi har tidigare regelbundet lämnat iväg hästarna på vattenträning och vibrationsgolvsträning och känner väl till de positiva effekterna av golvet.
Att nu ha tillgång till ett på hemmaplan gör att vi kan optimera på bästa sätt. 

Vitafloor är världsledande och den ursprungliga uppfinnaren av vibrationsgolv för hästar. Golven erbjuder ett mångsidigt träningsredskap som ger otaliga terapeutiska fördelar till hästar. Vitafloors oöverträffade golv är både säkra och lätta att använda. Vitafloor är den enda vibrationsutrustningen i världen som är utformad speciellt för hästar och bygger på de välkända principerna i träning med helkroppsvibration, samma träning som används av astronauter för att stimulera muskeltillväxt och för att öka bentäthet. Vitafloor har bevisats vara en mycket effektiv form av terapi för hästar och är erkänd av både kända ryttare och veterinärer världen över.

Med vetenskapligt testade produkter erbjuder Vitafloor en ojämnförbar, icke invasiv lösning för optimering av träning, rehabiltering och förebyggande av skada. Vitafloor är rekommenderat av veterinärer.

https://www.vitafloor.com/sweden/

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback