TRM

Tack vare TRM så har hästarna mått mycket bra under lång resa, väder-/ och temperaturförändring och hård prestation. 
Vi är mycket glada över vårt samarbete med TRM genom City-Boxen International AB då vi tydligt märker den positiva effekt produkterna haft på våra hästar sedan vi började samarbetet för drygt ett år sedan.

(null)

GNF är ett unikt fodertillskott som ges dagligen till hästar med benägenhet för magproblem. GNF medverkar till att bevara hälsa och funktion i magtarmkanalen, vilket möjliggör maximalt upptag av fodret.(null)
Elektrolyter är ett måste för hästar som arbetar hårt och svettas mycket. Electrolyte Gold är en världsledande produkt inom elektrolyttillskott. Electrolyte Gold innehåller även antioxidanter i form av vitamin C och vitamn E.
Antioxidanter drar ut slaggprodukter ur musklerna efter hård ansträngning.


(null)
SPEEDXCELL är ett flytande, välbalanserat multivitamin- och mineraltillskott, som ges dagligen till prestationshästar. Produkten medverkar till att bevara optimal hälsa och maximera prestationsförmågan. Produkten innehåller 20 viktiga näringsämnen. SPEEDXCELL är utformat för att tillgodose det ökade näringsbehovet hos tävlingshästar i en miljö som erbjuder allt färre vitaminer och mineraler från naturliga källor.

(null)
Stride är ett fodertillskott i praktiska dospåsar för den dagliga dosen av de näringsämnen,  hästar som ligger i hårt arbete kan behöva för sina leder. i Stride finns en bra sammansättning av glukosaminhydroklorid, kodroditinsulfat och biotillängligt svavel. Dessa ökar nivåerna av glukosaminoglykanerna (GAG) i leden. Dessa är byggstenarna i broskvävnaden. De höga halterna avkondroditinsulfat fungerar som en vattenmagnet i leden, vilket gör att den kan tåla ständig sammantryckning.


(null)
Har du en häst som inte kan slappna av i nya miljöer. Inte kan släppa hästarna som är ute i hagen och koncentrera sig på arbetet.
Prova Good As Gold. En storsäljande produkt för nervösa,stressade,ofokuserade eller heta hästar. Med hjälp av magnesium och tryptofan så påverkar man transmittorsubstanserna i hjärnan som kan hjälpa hästen att slappna av.(null)Alex

Heja Nyköping bossa över dem o ta hem allt mvh Alex o gänget

2018-03-06 / 23:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback