Hello America

Den stora VMresan är i full gång. 
Box Quties resa tillsammans med de övriga hästarna och veterinär Lisa gick kanon och hon har nu stått i karantän i två dagar och i eftermiddag kl 15.30 local time här kommer hon in på tävlingsplatsen. 
Klockan är här i skrivande stund 11.17.

(null)

(null)

(null)

Igår morse kl 04.00 påbörjade Anna sin resa hemifrån Lövsund. 
Flyg från Arlanda över till Heathrow där jag mötte upp lagkamrat Niklas och våra groomar Emilia & William. Tillsammans skulle vi ta oss vidare med flyg till Charlotte. 
Det blev en trögstartad flygtur då det var ngt fel på planer, så vi blev 3timmar försenade men tillslut kom vi iväg och  efter 9h flygning nådde vi tillslut Amerikans mark. 

(null)
 Därefter väntade Shuttle service 2h från flyget ut till tävlingsplatsen för att plocka ut våra ackrediteringar och därefter delade vi på oss. 
Groomarna till ett hotell och ryttarna till ett annat.

(null)

Efter att varit uppe i ett dygn i sträck var det skönt att äntligen landa på sitt hotellrum och efter en god natts sömn väntade en enastående hotellfrukost tillsammans med Niklas. 
Resterande ryttare och ledningen är på väg med flyg hit  under dagen.

(null)

(null)

(null)

Efter att ätit oss proppmätta gick vi ut på sightseeing en sväng. Vädret är soligt, ca 33grader varmt och väldigt hög luftfuktighet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om drygt en timme ska vi ta oss bort till tävlingsplatsen som ligger en timme från hotellet då hästarna snart kommer anlända. 
Låt det stora Amerikaäventyret börja på riktigt! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback